Sadarbība

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "bumbieru"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 8 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Sutinātas bumbieru šķēles 4.26

Ņem labi lielus bumbierus, nomizo, sagriež šķēlēs un izsutina mīkstus sviestā, vīnā , cukurā un ūdenī. Beigās pārlej krējumu.

...Skatīt recepti

Bumbieru ievārījums. 3.81

Gatavus bumbierus nomazgā, nomizo un sagriež gareniskā virzienā puspirksta biezās šķēlītēs, iepriekš izgriežot serdes daļu. Cukuru ieber vārāmā katlā, samitrina ar ūdeni, pieliek citrona miziņu, izspiesto citrona sulu un savāra...Skatīt recepti

Bumbieru kompots 4.00

Bumbierus nomizo, liek etiķa vai citronskābes ūdenī, lai nekļust tumši, un pārgriež uz pusēm, izdobj sēklotni. Miziņām un sēklotnēm pārlej ūdeni, vāra 5-10 minūtes un izkāš. Novārījumam pievieno cukuru, uzvāra,...Skatīt recepti

Bumbieru kompots - kenservēts 4.15

Bumbieru kompots pieskaitāms pie smalkiem konserviem savas īpatnējās maigās garšas un skaistā izskata dēļ. Kompotu gatavošanai jāizvēlas bumbieru šķirnes ar mazu granulāciju (graudojumu). Labākās bumbieru šķirnes ir Meža skaistule, Vasaras...Skatīt recepti

Bumbieru salāti ar plūmēm 4.18

Bumbierus nomizo, sagriež plānās šķēlītēs un apslaka ar citronu vai cidoniju sulu. Plūmēm izņem kauliņus, sagriež plānās šķēlītēs un pievieno bumbieriem kopā ar sakapātiem riekstiem un uzbriedinātām rozīnēm. Pārlej ar...Skatīt recepti

Bumbieru salāti ar tomātiem 4.29

Nomizotus bumbierus sagriež plānās šķēlītēs un apslaka ar citronu sulu. Tomātus pārlej ar verdošu ūdeni, noņem miziņu, pārgriež uz pusem sagriež šķēlītēs. Eļļu samaisa ar sāli, cukuru, pipariem un ļoti...Skatīt recepti

Bumbieru salāti ar vīnogām 4.22

Nomizotus bumbierus sagriež plānās šķēlītēs, apslaka ar citrona sulu, apkaisa ar vaniļas cukuru un kanēli un ļauj ievilkties. Vīnogas pārgriež uz pusēm, izņem kauliņus un pievieno bumbieriem. (Ja vīnogas ir...Skatīt recepti

Bumbieru kompots ziemai 4.03


Bumbierus nomazgā, nosusina, griež uz četrām daļām, izņem serdeni, un liek tīrās iepriekš sagatavotās burkās.

Uzvāra sīrupu (liek vārīties ūdeni, pieber cukuru un maisa līdz cukurs izkusis, uzvāra...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
sarkanvīn , Kvass , kūkas , burkānu , vista ,
Šodien vārda dienas svin:
Jana, Johanna, Hanna



Noderēs
Pusi no cukura daudzuma uz sausas pannas nedaudz sabrūnina, pielej karstu ūdeni un savāra, pievieno pārējo ūdens daudzumu, cukuru, citrona
Uzliek 1 l skābu kāpostu ar 4 l auksta ūdens un 1 kg taukas vērsa gaļas, pieliek sāli, sīpolu un
Saldu krējumu uzvāra ar sviestu, klāt pielej ar pienu sakultus miltus. Tad piejauc ar cukuru putās sakultu olu dzeltenumu, pēc
Lasi nozvīņo, izņem tam iekšas, izmazgā, sagriež 2 pirkstu platos gabaliņos, sakārto formā. Skābu krējumu, buljonu, kausētu sviestu, sarīvētu
Sālītas sēnes
Sālīšanai var Izmantot dažādu sugu sēnes. Parasti vienā grozā sasēņo dažādu sugu sēnes, kuras tad arī iesāla kopā, jo sēnes
Mārrutku notīra, smalki sagriež un sajauc ar skābu krējumu, cukuru, sāli un etiķi, var arī iztikt bez pēdējā. Mērci dod
Notīrītus kartupeļus izvāra, nokāš, sastrādā biezenī, to pakāpeniski atšķaida ar uzvārītu pienu, pieliek sāli, cukuru, zupu vēlreiz uzvāra, atdzesē. Pasniedzot

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Citronam noberž ar cukurgraudiem mizu, cukuru aplej ar auk­stu vīnu un citrona sulu un izšķīdina, caur astru sietiņu pielej ūdenī
Aukstā ūdenī nomazgātas kaltētas ābolu šķēles novāra mīkstas ar ūdeni un apelsīnu sulu, ābolu šķēles sašķīst nedrīkst. Tad ābolu šķēles izņem
 Rīsus noskalo vairākos ūdeņos, noplaucē ar verdošu ūdeni, uz­liek uz uguns ar aukstu ūdeni un stundu laika vāra, nemaisot, uz
Pienu vāra 10 min. ar cukuru un  noberztu citrona mizu, un kad piens atdzisis piejauc citronsulu, želatīnu, ko uzvāra ar
Paniņas sajauc ar cukuru un sakuļ putās, piejauc ar ūdenī uzvā­rītu želeju, citronsulu un citrona mizu. Šķidrumu iepilda ar aukstu

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180