Sadarbība
Remonta darbi
Dzīvokļa remonts
Mājas remonts
Remonta darbi

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "borščs"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 7 rezultāti


Borščs ar sēnēm

Kaltētās sēnes noskalo un pārlej ar ūdeni, tad atstāj uz vairākām stundām mirkt līdz tās ir atmirkušas. Tad sēnes liek ūdenī un vāra, ņem citu katlu un katlā liek ... »

Borščs bez gaļas

Notīrītas saknes sagriež vai saēvelē garenās strēmelītēs un katras par sevi izsautē mīkstas sviestā, pielejot klāt ūdeni, tad sajauc visu kopā, pieliek klāt arī izraudzētus skābus kāpostus un pielej pēc ... »

Borščs (mazkrievu gaumē)

Gaļu uzliek vārīties ar 3 l auksta ūdens un sāli, un kad putas nosmeltas, pieliek notīrītus un garenās strēmelēs sagrieztus burkānus, notīrīt un tāpat sagrieztu kāli un galviņu balto kāpostu, ... »

Borščs

Ūdenī vai buljonā vāra kāpostus un iepriekš taukvielās apceptus burkānus un sīpolus. Kartupeļus sagriež stienīšos, liek zupā un vāra mīkstus. Taukvielās sacep miltus, pievieno tomātu pastu, visu atšķaida (ar zupas ... »

Borščs

Bietes borščam var sagatavot dažādi. Tās var vārīt veselas, var izcept cepeškrāsnī, var sasmalcināt salmiņos, apcept taukvielā un pēc tam, pievienojot šķidrumu un skābi, izsautēt. Pieņemsim, ka šoreiz bietes izvāra ... »

Krievu borščs

Salmiņos sasmalcinātas bietes katliņā apcep sakarsētos taukos. Tad pievieno tomātu biezeni, nedaudz etiķa, nedzidro gaļas buljonu, lai bietes būtu tikko pārsegtas, un sautē, līdz bietes gandrīz mīkstas. Buljonā liiek salmiņos ... »

Ukrainas borščs

Bietes sagriež salmiņos, liek katliņā sakarsētos taukos un maisot cep, tad pievieno tomātu biezeni un visu kopā vēl apcep. Pēc tam pielej buljonu vai ūdeni, pieliek etiķi un sautē, līdz ... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
tītara , medij , ez , puķkāpostu , rauga ,
Šodien vārda dienas svin:
Andis, Zeltīte



Noderēs
Olas , cukuru, garšvielas puto, pievienojot izkausētu taukvielu, rumu vai konjaku un izsijātus miltus. No mīklas cep tortes, kūkas.
Sviestu ar cukuru saputo, pievieno pa vienai veselas olas, pierīvē citrona miziņu, izspiesto citrona sulu un saputo. Tad pievieno skābu
Vāra irdeno griķu biezputru, gatavai pievieno sasmalcinātus sīpolus, kas apcepti taukos vai kopā ar gabaliņos sagrieztu speķi, un apmaisa. Pasniedz
Ņem nozvejotas zivis, dzīvās nodur uz astes ar asu nazi, tad viņas notīra un uzliek vārīties ar aukstu ūdeni, lai
Puravi pieder pie liliju dzimtas augiem tāpat kā sīpoli. Tie ir līdzīgi sīpoliem, tikai ar maigāku garšu, jo satur vairāk
Izmērcētas pupiņas novāra, gurķus sarīvē skaidās, tomātus sagriež šķēlītēs vai kubiciņos, lokus sīki sasmalcina. Visas salatu sastāvdaļas samaisa, pārlej ar
Notīrītus burkānus un gurķus sarīvē uz rupjās rīves un pārlej ar majonēzi. Pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180