Sadarbība
Šampūns pret matu izkrišanu
RichHenna Gold
i veikals TikaiTev

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "boršč"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 7 rezultāti


Borščs ar sēnēm

Kaltētās sēnes noskalo un pārlej ar ūdeni, tad atstāj uz vairākām stundām mirkt līdz tās ir atmirkušas. Tad sēnes liek ūdenī un vāra, ņem citu katlu un katlā liek ... »

Borščs bez gaļas

Notīrītas saknes sagriež vai saēvelē garenās strēmelītēs un katras par sevi izsautē mīkstas sviestā, pielejot klāt ūdeni, tad sajauc visu kopā, pieliek klāt arī izraudzētus skābus kāpostus un pielej pēc ... »

Borščs (mazkrievu gaumē)

Gaļu uzliek vārīties ar 3 l auksta ūdens un sāli, un kad putas nosmeltas, pieliek notīrītus un garenās strēmelēs sagrieztus burkānus, notīrīt un tāpat sagrieztu kāli un galviņu balto kāpostu, ... »

Borščs

Ūdenī vai buljonā vāra kāpostus un iepriekš taukvielās apceptus burkānus un sīpolus. Kartupeļus sagriež stienīšos, liek zupā un vāra mīkstus. Taukvielās sacep miltus, pievieno tomātu pastu, visu atšķaida (ar zupas ... »

Borščs

Bietes borščam var sagatavot dažādi. Tās var vārīt veselas, var izcept cepeškrāsnī, var sasmalcināt salmiņos, apcept taukvielā un pēc tam, pievienojot šķidrumu un skābi, izsautēt. Pieņemsim, ka šoreiz bietes izvāra ... »

Krievu borščs

Salmiņos sasmalcinātas bietes katliņā apcep sakarsētos taukos. Tad pievieno tomātu biezeni, nedaudz etiķa, nedzidro gaļas buljonu, lai bietes būtu tikko pārsegtas, un sautē, līdz bietes gandrīz mīkstas. Buljonā liiek salmiņos ... »

Ukrainas borščs

Bietes sagriež salmiņos, liek katliņā sakarsētos taukos un maisot cep, tad pievieno tomātu biezeni un visu kopā vēl apcep. Pēc tam pielej buljonu vai ūdeni, pieliek etiķi un sautē, līdz ... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
kotletes , skābu kāpostu , angļu , Siera maizītes , kartupeļu klimpas ,
Šodien vārda dienas svin:
Andis, Zeltīte



Noderēs
Kartupeļus nomizo, sagriež ļoti plānās šķēlēs un taukvielās kopā ar sīpolu sacep. Ietaukotā, ar rīvmaizi izkaisītā veidnē liek kārtām kartupeļus,
Pīli notīra, nomazgā, sagriež 10 daļās, uzliek uz uguns ar 2,5 l auksta ūdens un karoti sāls, kad putas
Biezpienam pievieno olu, sāli, cukuru, kviešu miltus un samaisa. Tad izveido apaļus plācenīšus, apviļā rīvmaizē, liek uz pannas sakarsētos taukos
Kartupeļu masai pievieno 1 sakultu olu. sāli, miltus, sarīvētu muskatriekstu. Uz miltaina dēļa mīklu izveltnē 0,5 cm biezā plāksnē. Plāksnei
1. Kartupeļus liek katlā, uzlej verdošu ūdeni tā, lai ūdens būtu 1 cm virs kartupeļiem, pieliek sāli, katlu noslēdz un
Izsijātiem miltiem pievieno sviestu, ar rokām plucinot sīkās piciņās, pēc tam ar skābu krējumu, sakultu olu, aukstā ūdenī izšķīdinātu briežraga
Saputo 200 g sviesta, pieliek vaniļas cukuru, olu un maisot pieber miltus un drusku sāls. Mīklu izveltnē , sagriež četrkantīgos

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180