Sadarbība

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "bifsteks"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 9 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Bifšteks 4.23

Liellopa filejas resno galu sagriež 1,5-2 cm biezās šķēlēs, pārkaisa sāli, piparus. liek uz pannas sakarsētā sviestā un cep no abām pusēm brūnu, lai bifšteks vidū paliktu sārts. Pēc cepšanas...Skatīt recepti

Maltais bifšteks 4.23

Maltai liellopu gaļai pievieno sīkos gabaliņos sagrieztu speķi, sāli, piparus, olu un visu labi izmaisa, pēc vajadzības papildinot ar ūdeni. Ar mitrām rokām veido bifštekus, sakarsētos taukos strauji apcep brūnus,...Skatīt recepti

Bifšteks 4.22

Gaļas mīkstumu atdala no plēvēm, griež šķērsām muskuļu šķiedrām pirkstu biezās šķēlēs. Šķēles viegli izdauza, pārkaisa ar sāli, pipariem un sakarsētos taukos cep no abām pusēm brūnas. Speķi griež plānās...Skatīt recepti

Vācu bifšteks 4.12

Gaļai noņem plēves, samaļ, samīca. Veido apaļus bifštekus, cep karstā sviestā, apkaisot ar sāli, pipariem, abas puses brūnas. Sakārto uz trauka, pārlej karstu sviestu, virsū uzliek sakasītus mārrutkus, blakām ceptus...Skatīt recepti

Hamburgas bifšteks 4.20

Filejam noņem taukus, plēves, sagriež šķēlēs 2 pirkstu biezumā, izdauza no abām pusēm, apkaisa ar sāli, karstā sviestā uz ātras uguns apcep abas puses brūnas, novelk uz lēnākas uguns, lai...Skatīt recepti

Zemnieku bifšteks 4.14

Filejam noņem taukus, plēves, sagriež šķēlēs 2 pirkstu biezumā, izdauza no abām pusēm, cep karstā sviestā uz ātras uguns abas puses tā, lai vidū paliek jēls, tad novieto uz lēnākas...Skatīt recepti

Liellopu bifšteks 4.29

Gaļu ar plēvi sagriež pirksta biezuma šķēlēs, no abām pusēm dauza, apkaisa mazliet ar pipariem un sāli un ātri (3—4 min.) apcep izkausētā, stipri sabrūninātā sviestā no abām pusēm brūnu,...Skatīt recepti

Bifšteks ar olu 4.14

Fileju, kam novelk plēvi, nogriež taukus, sagriež 2 - 3 pirkstu biezuma šķēlēs, neapdauzītu viegli apkaisa ar sāli, pipariem un 4 - 5 min. cep uz stipras uguns apm. 2/3...Skatīt recepti

Dārznieka bifšteks 4.14

Filejam, novelk plēvi, nogriež taukus, iespeķo, apkaisa ar sāli un 45 min. sutina sviestā, pamazām pielejot karstu ūdeni. Dārzeņus katrus par sevi novāra maz sālītā ūdenī mīkstus. Pupiņas iepriekš sagriež,...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
pupiņu zupa , kompots , mērce , Burkānu salāti , teļa gaļa ,
Šodien vārda dienas svin:
Jana, Johanna, Hanna



Noderēs
Ogļhidrāti
Ogļhidrātu veidi ir cukuri, ciete un celuloze. Visiem šiem ogļhidrātu veidiem uzturā ir sava nozīme. Cukuri labi šķīst ūdenī, līdz ar
Vārītu vai sautētu jēra gaļu samaļ gaļas mašīnā, pieliek sarkanos piparus, garšaugu zaļumus (diļļu, pētersīļu lapiņas) un samaisa. Pupiņu pākstis
Biezpienam pievieno olu, sāli, cukuru, kviešu miltus un samaisa. Tad izveido apaļus plācenīšus, apviļā rīvmaizē, liek uz pannas sakarsētos taukos
Ietaukotā veidnē liek kārtām šķēlēs sagrieztus kartupeļus, iztīrītu, smalki sakapātu siļķi vai sagrieztas desas un sautētos kāpostus. Pārlej ar olu
Nomazgātus un smalki sagrieztus rabarberu kātiņus uzliek ar 2 3/4 l ūdens un izvāra mīkstus, pieliek cukuru un citr. mizu
Gaļu sagriež gabalos, taukvielās apcep, pievienojot sīpolu ripas un sasmalcinātas baravikas, rudmieses vai sviesta bekas. Pievieno ūdeni, garšvielas, gabaliņos sagrieztus
Kartupeļus notīra, nomazgā, sagriež salmiņos, tos patur stundu aukstā ūdenī, tad uz sieta notecina, drānā nosusina. Biezsienu katlā sakarsē taukus.

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Citronam noberž ar cukurgraudiem mizu, cukuru aplej ar auk­stu vīnu un citrona sulu un izšķīdina, caur astru sietiņu pielej ūdenī
Aukstā ūdenī nomazgātas kaltētas ābolu šķēles novāra mīkstas ar ūdeni un apelsīnu sulu, ābolu šķēles sašķīst nedrīkst. Tad ābolu šķēles izņem
 Rīsus noskalo vairākos ūdeņos, noplaucē ar verdošu ūdeni, uz­liek uz uguns ar aukstu ūdeni un stundu laika vāra, nemaisot, uz
Pienu vāra 10 min. ar cukuru un  noberztu citrona mizu, un kad piens atdzisis piejauc citronsulu, želatīnu, ko uzvāra ar
Paniņas sajauc ar cukuru un sakuļ putās, piejauc ar ūdenī uzvā­rītu želeju, citronsulu un citrona mizu. Šķidrumu iepilda ar aukstu

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180