Sadarbība

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "biezputra"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 20 rezultāti


Auzu pārslu biezputra II
Ņem katliņu, ielej tajā pienu (apmēram litru) liek uz uguns un ieber aptuveni vienu glāzi auzu pārslu, cukuru apmēram 4 t.k., nedaudz sāli. Šī auzu pārslu putra ir visu laiku ... »
Ābolu un mannas biezputra

Uzvāra ābolu sulu, pievieno tai cukuru pēc garšas, sviestu, nomazgātas rozīnes un pārmaisot pieber mannu. Maisot izvāra biezputru, trauku noņem no uguns. Ēdienu pasniedz atdzesētu ar pienu.

... »
Griķu biezputra

Griķu putraimus paberzē tīrā drānā, ieber pannā un apmaisot cēpeškrāsnī vai uz liesmas grauzdē dzeltenbrūnus. Ūdeni uzvāra, pieliek sviestu vai augu eļļas, sāli, izkarsētos griķus, uzvāra, trauku noslēdz un ievieto ... »

Kartupeļu biezenis (biezputra)

Nomizo miltainus kartupeļus un novāra maz sālītā ūdenī mīkstus. Sausus novārītus kartupeļus sastampā, izberž caur sietiņu vai saspiež kartupeļu spiedē un spēcīgi maisa uz uguns ar sviestu, pienu un sāli. ... »

Kartupeļu un putraimu biezputra 1

Putraimus noskalo, pārlej ar karstu ūdeni un vāra. Kartupeļus notīra, sagriež nelielos gabaliņos un pievieno pusmīkstiem putraimiem. Biezputru turpina vārīt uz nelielas liesmas slēgtā traukā. Lai biezputra nepiedegtu, katlu var ... »

Kartupeļu un putraimu biezputra

Putraimus noskalo, pārlej ar karstu ūdeni un vāra. Kartupeļus notīra, sagriež nelielos gabaliņos un pievieno pusmīkstiem putraimiem. Biezputru turpina vārīt uz nelielas liesmas slēgtā traukā. Lai biezputra nepiedegtu, katlu var ... »

Rīvētu kartupeļu biezputra

Kartupeļus nomizo, sarīvē, daļu šķidruma nospiež, biezumus atšķaida ar puslitru piena. Pārējo pienu uzvāra, pievieno un izmaisa rīvētos kartupeļus, uz mazas liesmas vāra apmaisot. Kad kartupeļi izvārījušies, pievieno sāli. Biezputru ... »

Miežu miltu biezputra

Paredzēto šķidruma daudzumu uzvāra, maisot iekuļ rupjos miežu miltus un vāra apmēram 5 minūtes, pieliek sāli, cukuru un samaisa. Pasniedz ar apceptu dūmotu speķi, pienu vai rūgušpienu, kefīru. Biezputru var ... »

Mannas un olu biezputra (buberts)

Pienu uzvāra, maisot pieber mannu un vāra 10-15 minūtes. Tad pieliek sāli, samaisa. Olu dzeltenumu ar garšvielām un cukuru saputo, līdz cukurs izkusis. Pakāpeniski pievieno karstai (70-80°) biezputrai un pēc ... »

Mannas biezputra

Pienu ar ūdeni uzvāra, pieber mannu un, nepārtraukti maisot, vāra 10-15 minūtes. Tad pieliek sāli, cukuru, sviestu, uzvāra un samaisa. Pasniedz karstu brokastīs, vakariņās, ar kausētu sviestu, pienu vai atdzesētu ... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
sieri , tomatu salati , piena zupa ar , Teļa cepetis , pankūkas ,
Šodien vārda dienas svin:
Doloresa, Aleksandrs



Noderēs
Kāpostu marinēšana burciņās
Nomazgājam kāpostu, noņemam augšējās lapas, izgriežam serdeni (kacenu) un smalki sagriežam. Nomazgājam burkānus, nomizojam, un sarīvējam. Liekam visu traukā un
Gurķus labi nomazgā, Ļauj gurķiem apžūt gaisā, tad saliek kārtām ar garšaugiem dezinficētā stikla burkā. Garšaugus izlasa, nomazgā un parupji
Nepāraugušus kabačus nomazgā, ja bieza miza, tad nomizo, sagriež apmēram 1 cm biezās ripās, izgriež mīkstumu ar sēklotni un no
Sēnes novāra, tad nolej lieko ūdeni, nospiež un sajauc ar sāli un cukuru, kā arī, rupji sagrieztieām dilēm un ķiplokiem.
Zaļo saldo piparu pākstis un nepāraugušus baklažānus cep cepeškrāsnī un siltiem noņem mizu un arī izņem sēklas. Sarkanos tomātus mazgā,

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180