Sadarbība
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "biezpiens"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 4 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Biezpiens ar pienu 4.30

Biezpienu liek dziļā saldēdiena traukā, pārkaisa cukuru, kanēli, pasniedz ar pienu brokastīs, launagā, vakariņās vai pusdienās kā saldo ēdienu.

...Skatīt recepti

Biezpiens ar krējumu 4.15

Biezpienu samaisa bļodiņā ar koka karoti vai samaļ gaļas mašīnā, tad pievieno skābu krējumu, sāli un samaisa. Sagatavoto masu liek lēzenā vai dziļākā traukā, pievieno, ja vēlas, sviestu. Pasniedz ar...Skatīt recepti

Biezpiens ar tomātiem 4.30

Biezpienu samaļ gaļas mašīnā. Tomātus izberž caur sietiņu, lai atdalītu miziņas un sēkliņas. Sviestu saputo, pievieno sīki sasmalcinātus sīpolus, biezpienu, tomātus, sāli un samaisa. Tad liek trauciņā, grezno ar sviestu...Skatīt recepti

Biezpiens ar rozīnēm 4.36

Biezpienu samaļ un samaisa ar krējumu, cukuru, nomazgātām rozīnēm, pievieno miltus, visu kopā karsē uz mazas liesmas, masu pastāvīgi maisot. Pēdējos pievieno olu dzeltenumus, izmaisa, karsēšanu pārtrauc, masu saliek...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
forele , Kvass , diļļu , putraimi , sinepju mērce ,
Šodien vārda dienas svin:
Jana, Johanna, Hanna



Noderēs
Buljonu uzvāra, sviestu samīca ar miltiem, un pastāvīgi kuļot uzvāra ar buljonu, pie kam klāt pielej kādu lāsi stiprāka vīna.
Butēm iztīra iekšas, nomazgā, virsējai pusei novelk ādu, cepšanas apsala. Iemērc miltos, sakultā olā ar sāli, rīvmaizē, karstā sviestā cep
Dūmotu cūkas gaļu liek ūdenī, uzvāra, noputo, pievieno salmiņos sagrieztus burkānus, sīpolus, mērcētus zirņus, miežu grūbas vai putraimus un vāra,
No kauliem atbrīvotu putna gaļu izmaļ 2 reizes kopā ar sīpolu, izmērcētu baltmaizi. Masai pievieno olu, sāli, piparus vai sarīvētu
Sviestā uzbrūnina šķēlēs sagrieztus sīpolus, pievieno miltus, uzlej šķidrumu, klāt pieliekot garšvielas. Mērci lēnām ievāra līdz vajadzīgajam biezumam; tad izberž
No zoss galvas, kakla, kājām, spārniem vāra buljonu. Izkāstā buljonā liek noskalotas grūbas vai rīsus, daļiņās sagrieztus kāļus, burkānus un
Vēžus uzliek vārīties ar stipri sālītu verdošu ūdeni, vāra 15 min., izloba spīļu un ļipu gaļu, čaulas un atliekas smalki

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Citronam noberž ar cukurgraudiem mizu, cukuru aplej ar auk­stu vīnu un citrona sulu un izšķīdina, caur astru sietiņu pielej ūdenī
Aukstā ūdenī nomazgātas kaltētas ābolu šķēles novāra mīkstas ar ūdeni un apelsīnu sulu, ābolu šķēles sašķīst nedrīkst. Tad ābolu šķēles izņem
 Rīsus noskalo vairākos ūdeņos, noplaucē ar verdošu ūdeni, uz­liek uz uguns ar aukstu ūdeni un stundu laika vāra, nemaisot, uz
Pienu vāra 10 min. ar cukuru un  noberztu citrona mizu, un kad piens atdzisis piejauc citronsulu, želatīnu, ko uzvāra ar
Paniņas sajauc ar cukuru un sakuļ putās, piejauc ar ūdenī uzvā­rītu želeju, citronsulu un citrona mizu. Šķidrumu iepilda ar aukstu

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180