Sadarbība
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "biezpiena"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 24 rezultāti


Biezpiena klimpas

No biezpiena, olas dzeltenuma, sāls, cukura un miltiem sastrādā mīklu, izveltnē desas formā un sagriež gabaliņos. Verdošam, viegli sālītam ūdenim pievieno sviestu, tajā liek sagatavotās klimpas un uz lēnas uguns ... »

Kartupeļu salāti biezpiena mērcē

Kartupeļus un gurķus sagriež šķēlītēs vai stienīšos. Ķiploku saspiež ar sāli. Biezpienu izrīvē caur sietiņu vai saputo kopā ar kefīru, vai samaisa ar krējumu, ķiploku, sasmalcinātiem zaļumiem un pārlej traukā ... »

Biezpiena maizītes.

Maizi apziež ar sviestu, tad jo biezi ar biezpienu, un virsū vēl uzkaisa smalki sakapātus lociņus.

... »
Kartupeļu kotletes ar biezpiena pildījumu

Kartupeļu masai pievieno olu dzeltenumu, sāli, miltus, visu samaisa. Masu liek uz miltaina dēļa, izveido ruleti, to sagriež porciju gabalos. Katru gabalu noplacina, uzliek tējkaroti pildījuma, veido iegarenas kotletes, apviļā ... »

Kartupeļu un biezpiena plācenīši

Biezpienu samaisa ar olu dzeltenumiem, kartupeļu masu, sāli, ķimenēm un tik daudz miltiem, lai izceptie plācenīši labi turētos kopā. No mīklas uz miltaina dēļa veido plācenīšus, apviļā miltos, liek pannā ... »

Rīvētu kartupeļu un biezpiena pankūkas

Kartupeļiem nedaudz nospiež sulu. Kartupeļus samaisa ar biezpienu, olu dzeltenumiem, pieliek sāli, cukuru un stingri saputotus olu baltumus. Ar karoti uz pannas sakarsētās taukvielās liek nelielas pankūkas un cep no ... »

Rīvētu kartupeļu un biezpiena klimpas

Sarīvētajiem kartupeļiem nospiež sulu, masai pieliek biezpienu, olu, krējumu, sāli un ar miltainām rokām veido apaļas vai iegarenas klimpas. Verdošā viegli sālītā ūdenī klimpas vāra, pēc uzpeldēšanas aizvākotā katlā vēl ... »

Kartupeļu zupa ar biezpiena grauzdiņiem

Kartupeļus notīra, sagriež glītos gabaliņos un vāra ūdenī vai buljonā. Sīpolus sasmalcina, taukvielās apcep un kopā ar ķimenēm un sāli pievieno zupai. Gatavā zupā, kas gatavota ūdenī, liek bagātīgi sviestu ... »

Kartupeļu un biezpiena sacepums

Pusi no speķa sagriež sīkos kubiņos un kopā ar sasmalcinātu sīpolu sacep. Divas olas sakuļ, samaisa ar biezpienu, saceptu speķi, un sīpoliem, pieliek sāli. Ietaukotā ar rīvmaizi izkaisītā veidnē liek ... »

Rīvētu kartupeļu, biezpiena un ābolu sacepums

Rīvētajiem kartupeļiem nospiež daļu sulas. Uzvāra pienu, pārlej kartupeļu masai, pievieno mannu, izmaisa. Sakuļ 1 olu, pieliek sāli, 1 ēdamkaroti izkausēta sviesta un visu iemaisa kartupeļu masā. Masu liek ietaukotā, ... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
zivju , teļa gaļa , krēms , Buljons ar makaroniem , Jēra gaļas ,
Šodien vārda dienas svin:
Andis, Zeltīte



Noderēs
No maltas gaļas masas ar aukstā ūdenī slapinātām rokām izveido apaļas lodītes, apviļā miltos un apcep sakarsētos taukos. Pēc tam
Marinētas sēnes sagriež gabaliņos. Tāpat sagriež ar mizu vārītus kartupeļus, skābētus gurķus. Sīpolus sīki sasmalcina. Pēc tam visas salātu sastāvdaļas
Dūmotu speķi sagriež un kopā ar sasmalcinātiem sīpoliem apcep. Kāpostu galviņu atbrīvo no ārējām lapām, pārgriež uz pusēm, sālsūdenī apvāra
Nomizotus zaļus kartupeļus izvāra mazsālītā ūdenī mīkstus, tad nolej nost ūdeni un izvārītos kartupeļus saberž biezenī, pamazām pielej klāt gatavo
Lasi sagriež ieslīpi plānās šķēlītēs (bez ādas), sakārto uz iegarena šķīvja, garnē ar citronu un zaļumiem. Ja vēlas, lai lasis
Cīsiņus vai sardeles liek karstā ūdenī un vāra, cīsiņus 3-5 minūtes, sardeles 5-10 minūtes. Ilgi nevārīt, jo desiņas saplaisās. Pēc
Lasi nomazgā zvīņot nevajaga, tad pārgriež, iztīra iekšas, labi izmazgā, sašņorē, piesien pie zivju sieta. Verdošam ūdenim piemet garšvielas, lasi

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180