Sadarbība
Šampūns pret matu izkrišanu
RichHenna Gold
i veikals TikaiTev

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "biešu salāti"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 6 rezultāti


Biešu salāti II

Bietes nomazgā, notīra un sarīvē. Katliņā izkausē sviestu, pievieno rīvētās bietes un apmaisot viegli apcep, tad pievieno buljonu lai dārzeņi ir nosegti, pievieno ķimenes, sautē. Kad bietes mīkstas, tās iebiezina, ... »

Skābētu kāpostu un biešu salāti

Skābētiem kāpostiem pievieno sakapātus sīpolus, rupjās skaidās sarīvētu novārītu bieti un krējumu, ja vajadzīgs, papildina ār sāli, cukuru, pārkaisa ar zaļumiem.

... »
Biešu salāti ar upeņu sulu

Mazas, tumši sarkanas galda bietes nomizo un sarīvē smalkās skaidiņās. Sarīvētām bietēm pārkaisa cukuru, ķimenes un pārlej upeņu sulu. Visu samaisa, ļauj apmēram 1 stundu ievilkties. Tad liek traukā un ... »

Biešu salāti

Galda bietes ar mizu vāra ūdenī vai cep cepeškrāsnī mīkstas. Tad atdzesē, nomizo un ar robotu sakņu nazīti sagriež iegarenos gabaliņos, vai ripiņās. Ūdeni ar ķimenēm uzvāra, pievieno cukuru, etiķi, ... »

Galda biešu salāti

Bietes novāra, tāpat kā pie galda biešu skābēšanas. Tad nomizo un sagriež ar dārzeņu robaino nazi vienādos gabaliņos (trīsstūros, rombos, iegarenos četrstūros utt.). Sagatavo marinādi. Ielej katliņā vajadzīgo ūdeni, pievieno ... »

Skābu kāpostu un biešu salāti

Skābiem kāpostiem pievieno sakapātu sīpolu, rupjās skaidās sarīvētu, vārītu bieti, iemaisa krējumu, nogaršo, ja vajadzīgs, pieliek sāli, cukuru, pasniedzot pārkaisa ar zaļumiem.

... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
sautējums , Kabači , kabacu , biezpiena sacepums , salāti ,
Šodien vārda dienas svin:
Andis, Zeltīte



Noderēs
Tomāti savā sulā ir viens no visvērtīgākajiem tomātu konservu veidiem. Vienāda lieluma sarkanus tomātus saliek marles maisiņā vai sietiņā un blanšē
Gaļu samaļ, pieliek izmērcētu, nospiestu baltmaizi, olas, sīpolu, sāļi, piparus. Samaļ, pielej buljonu pēc vajadzības, kausētu sviestu, skābu krējumu, izmaisa.
Gaļu nomazgā, noloba no kauliem, kaulus smalki sacērt un kopā ar gaļu uzliek, vārīties 10 litros auksta ūdens, un lēnām
Jēra gaļu sagriež šķēlēs, izdauza, uzkaisa sāli, piparus, apmērcē sakultā olā un apviļā rīvmaizē, kam pievienots nedaudz sarīvēta siera. Sakarsētos
Nomazgātas skābeņu lapas uz sieta nosusina, tad sasmalcina. Dilles un lokus sīki sakapā un samaisa ar majonēzi, pievieno tomātu pastu,
No skābeņu lapām izlasa rupjos kātus, bojātas un slimas lapas, nomazgā aukstā ūdenī, nosusina un parupji sagriež. Sagatavotās lapas var
Izceptām kūkām uzziež plānu kārtiņu vienādi izmaisīta augļu biezeņa, un tad kūkas saloka kopā uz pusēm vai sarullē veltnī.

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180