Sadarbība

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "ar speķi"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 8 rezultāti


Sēņu mērce ar speķi

Notīrītas, sausas sēnes sagriež un sakarsētā sviestiņā sacep līdz gatavas, uzkaisa miltus un maisot izkarsē, tad pievieno karstu buljonu, smalki grieztu sīpolu, sāli, piparus, un smalki grieztus zaļumus. Kā ... »

Kāļu biezenis ar speķi

Sagrieztu kubiciņos speķi un vienu sīki sasmalcinātu sīpolu sacep, pievieno gabaliņos sagrieztus kāļus, buljonu, pēc garšas garšvielas, aizvākotā traukā sautē, līdz kāļi gatavi, tad sablenderē, vēlreiz uzkarsē. Sīpolu sagriež ripās ... »

Kāposti ar speķi

Katliņā ieklāj smalkās šķēlēs sagrieztu speķi, tad iepilda vienu kārtu biezās šķēlēs sagrieztu kartupeļu, un virs tiem apmēram pirksta biezumā notīrītas kāpostu lapas, apkaisot ar ķimenēm, smalki sakapātu sīpolu un ... »

Gurķi ar speķi

Resnus dārza gurķus noloba un gareniski pārgriež uz pusēm, sēklas un mīkstumu izgrebj ar sudraba vai stikla karotīti. Tad gurķus sagriež glītos, ne pārāk mazos gabalos (jo tie vāroties saraujas) ... »

Bietes ar speķi

Novārītas bietes nomizo un parupji sakapā, speķi sagriež kantainos gabaliņos un izkausē uz pannas, un taukos gaiši brūnu apsutina mazos kantainos gabaliņos sagrieztu sīpolu. Mērcē ieliek bietes un ar miltiem, ... »

Olu kūkas ar speķi

Speķi sagriež plānās šķēlītēs un taukos vai sviestā uzcepj brūnu. Olu kūku mīklai piejauc smalki sagrieztus lociņus, uzlej to speķim, un tad cepj, kā olu kūkas.

... »
Aknu pastēte ar speķi

Aknām noņem plēvi un sagriež nelielos gabaliņos. Dūmotu speķi sagriež, liek katliņā un apcep. Tad pieliek aknas un apcep brūnas. Pēc tam pievieno nedaudz ūdens vai buljona, notīrītas garšsaknes, piparus, ... »

Makaroni ar speķi

Makaronus vāra liela ūdens daudzumā, pievienojot sāli, līdz tie mīksti. Tad uzlej uz sieta un ūdeni notecina. Dūmota speķi sagriež sīkos gabaliņos un katliņā apcep, pievieno novārītus makaronus un maisot ... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
ragū , ceptas zivis , maize , Olu mērce , liellop ,
Šodien vārda dienas svin:
Doloresa, Aleksandrs



Noderēs
Dzērvenes ar medu un ķiplokiem.
Dzērvenes pārlasa, atlasot bojātās ogas, nomazgā un nosusina. Attīrām ķiploku un sadalām daiviņās, kuras sagriež nelielos gabaliņos. Visu liekam
Izmanto labas kvalitātes jaunas baravikas. Sēnes rūpīgi notīra, nomazgā un nogriež kātus apmēram 2 cm no cepurītes. Mazo sēņu cepurītes
Tomāti ar gurķiem želejā. (ekonomiskā)
Dārzeņiem ir jābūt tīriem un pēc iespējas sausiem. Gurķus, tomātus, sīpolus sagriež plānās ripiņās. Tīrā, sausā 1 litra burkā ieber
Notīrītus burkānus sarīvē uz rupjās vai smalkās rīves. Pārlej ar mērci, kuru pagatavo no citronu sulas, ogu sīrupa vai cukura
Sarkanos tomātus nomazgā un sagriež plānās šķēlēs. Ziedu kāpostus, burkānus, puravus un baltās saknes (selerijas un pētersīļus) nomazgā, notīra un

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180