Sadarbība

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "ar burkāniem"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 6 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Sautētas reņģes ar burkāniem 4.24

Sālītas reņģes mērcē apmēram 3 stundas, atdala galvas un asakas. Burkānus sasmalcina skaidiņās, katliņā taukos apcep, pievieno šķidrumu, lai burkāni būtu tikko pārsegti, pārkaisa sasmalcinātus sīpolus, selerijas, pētersīļus un sautē....Skatīt recepti

Ziedkāpostu salāti ar burkāniem un sēnēm 4.32

Ziedkāpostus sadala rozetēs un vāra sālsūdenī. Notecina caurdurī un atdzesē. Vārītus burkānus ar robotu nazi sagriež ripiņās. Puravu stublājus griež plānās ripiņas, sasmalcina sēnes, un sīpolu lokus. Etiķim pievieno sinepes,...Skatīt recepti

Augļu salāti ar burkāniem 4.29

Ābolus atbrīvo no serdes un sagriež nelielos kubiņos. Ķiršiem izņem kauliņus un pārgriež uz pusēm. Burkānus sarīvē uz rupjas rīves. Salātu lapas saplucina. Visus komponentus aprasina ar citronu vai cidoniju...Skatīt recepti

Skābētu kāpostu salāti ar burkāniem 4.21

Burkānus sarīvē skaidiņās un pārlej ar nedaudz saldinātu jāņogu vai upeņu sulu. Kad sula ievilkusies, burkānus samaisa ar kāpostiem, liek traukā un pārlej ar putukrējuma majonēzi.

...Skatīt recepti

Liellopu gaļas salāti ar burkāniem 4.03

Liellopu gaļu, kartupeļus, burkānus, selerijas un gurķus sagriež salmiņos, sajauc. Majonēzei pieliek sinepes, citronu sulu, sāli, piparus, pārlej salātiem un samaisa. Salātus rotā ar zaļajiem zirnīšiem, cieti vārītu olu ripiņām...Skatīt recepti

Selerijas ar burkāniem 4.29

Sīpolus sagriež, sasmalcina, cepampanā vai katliņā sakarsētā eļļā apcep, pievieno tīrītus, sarīvētus burkānus, selerijas un rupji sagrieztus kāpostus. Dārzeņus apcep, pielej nedaudz ūdens, pieliek garšvielas, aizvākotā traukā sautē mīkstus, tad...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
tomatu salati , dārzeņu salāti , Teļa cepetis , Kartupeļu un burkānu , desa ,
Šodien vārda dienas svin:
Jana, Johanna, Hanna



Noderēs
Kartupeļus novāra, nomizo un sagriež šķēlītēs. Sagrieztos kartupeļu šķēlītes liek tomātu mērcē, izcilā un nedaudz uzkarsē. Sakārto dziļākā traukā un
Skābētus kāpostus sagriež ar nerūsējošu nazi, pievieno tiem sasmalcinātus sīpolus un samaisa ar eļļu.
Notīrītas teļu mēles 2 līdz 2,5 st. novāra mīkstas maz sālītā ūdenī; ūdeni, kurā tās vārītas, neizlej laukā, bet uzglabā.
Uzraudzētu mīklu izplāj pirkstu biezā kārtā uz plāts, uzraudzē, malas izveido augstākas. Riekstus cepeškrāsnī apkaltē, uzber uz tīras drānas, noberž
Ūdeni ar cukuru un citrona miziņu uzvāra, izkāš. Tad šķidrumam pievieno uzbriedinātu želatīnu, ko maisot izšķīdina, un citrona sulu. Pēc
Gaļai noņem taukus, plēves, sagriež glītās šķēlītēs pret šķiedrām, izdauza, apcep karstos taukos uz ātras uguns, uzkaisot sāli, abas puses,
Cepeti nomazgā un mērcē pienā 1 dienu, ierīvē ar sāli, pieliek kadiķa ogas, liek cepeti karstā sviestā, pārlej ūdeni,

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Citronam noberž ar cukurgraudiem mizu, cukuru aplej ar auk­stu vīnu un citrona sulu un izšķīdina, caur astru sietiņu pielej ūdenī
Aukstā ūdenī nomazgātas kaltētas ābolu šķēles novāra mīkstas ar ūdeni un apelsīnu sulu, ābolu šķēles sašķīst nedrīkst. Tad ābolu šķēles izņem
 Rīsus noskalo vairākos ūdeņos, noplaucē ar verdošu ūdeni, uz­liek uz uguns ar aukstu ūdeni un stundu laika vāra, nemaisot, uz
Pienu vāra 10 min. ar cukuru un  noberztu citrona mizu, un kad piens atdzisis piejauc citronsulu, želatīnu, ko uzvāra ar
Paniņas sajauc ar cukuru un sakuļ putās, piejauc ar ūdenī uzvā­rītu želeju, citronsulu un citrona mizu. Šķidrumu iepilda ar aukstu

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180