Sadarbība
Remonta darbi
Dzīvokļa remonts
Mājas remonts
Remonta darbi

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "angļu"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 10 rezultāti


Angļu rostbifs
Strupi nocirstu rostbifa gabalu ar fileju ātri nomazgā, noslauka, pamatīgi apdauza ar koka āmurīti, ieberž gaļā sāli, ieliek cepešpannā ar plēves pusi uz apakšu, liek krāsni un bez jebkāda šķidruma ... »
Sutināti kāposti angļu gaumē

Notīrītus kāpostus (lapas pēc iespējas veselākas atstājamas) noplaucē ar verdošu ūdeni, lapas saliek vienu uz otras, cieši saspiež kopā un ieliek katliņā izkausētā sviestā, pielej jēra gaļas buljonu un ļauj ... »

Bietes ar pērļu sīpoliņiem (angļu gaumē)

Smalkos kantainos gabaliņos sagrieztu sīpolu apcepj gaiši brūnu sviestā, klāt pievieno un gaiši brūnus apcepj miltus. Brūnus atšķaida ar gaļas buljonu, pievieno citronsulu, sāli, piparus. Šai mērcē sutina novārītas, nomizotas ... »

Angļu gaumē

Uz iesviestotas olu plates saliek plānas, apaļas vārītas šķiņķa šķēles. Virsū uzsit olas un cepj krāsnī. Klāt vēl nāk mazas, ceptas krējumdesiņas un tomātu mērce.

... »
Šķiņķis or olām angļu gaumē

Vārītu šķiņķi sagriež ne pārāk plānās šķēlēs (citādi tas paliek sauss) un no apakšpuses viegli uzcepj ar sviestu ieziestā pannā. Tad apgriež otrādi, uzsit virsū olas, uzkaisa sāli un cep ... »

Speķis ar olām angļu gaumē

Ēdiens pagatavojams tāpat kā šķiņķis ar olām, bet var arī cepšanai lietojamo pannu neapziest ar sviestu.

... »
Angļu siera maizītes

Sausu saberztu sieru maisa katlā uz uguns ar sviestu, pipariem, alu un sinepēm, līdz viss izkusis. Galda maizi sagriež plānās šķēlēs un uzgrauzdē ar sviestu, apziež ar maisījumu, iešauj uz ... »

Angļu maizītes.

Galda maizi sagriež šķēlēs, sviestu sajauc ar sinepēm, caur sietiņu berztiem cieti novārītiem olu dzeltenumiem, sāli un pipariem, apziež maizes šķēlītes, uzliek vēl virsū aukstu rostbifu, un beidzot apkaisa ar ... »

Angļu sitenis

Gaļu nomazgā, sagriež mazos gabaliņos, 1 reizi samaļ, samīca, veido no 200 gr 3 apaļus plāceņus, sakarsē sviestu, ieliek siteņus, cep uz ātras uguns, apkaisot ar sāli un pipariem tā, ... »

Siera maizītes (angļu)

Rīvētu sieru, sviestu, sinepes, nedaudz sāls (pēc garšas), piparus, alu samaisa, uz uguns karsē līdz vārīšanai. Maizi sagriež glītās šķēlēs, karstā sviestā apcep tās mazliet brūnas, tad maizītēm uzsmērē sagatavoto ... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
biezenis , gurķi , Cepts zutis , Grūbu , miltu ,
Šodien vārda dienas svin:
Maigurs, Mārica, Māris



Noderēs
Tomāti ar gurķiem želejā. (ekonomiskā)
Dārzeņiem ir jābūt tīriem un pēc iespējas sausiem. Gurķus, tomātus, sīpolus sagriež plānās ripiņās. Tīrā, sausā 1 litra burkā ieber
Sēnes novāra, tad nolej lieko ūdeni, nospiež un sajauc ar sāli un cukuru, kā arī, rupji sagrieztieām dilēm un ķiplokiem.
Cūkgaļas galerts
Labi notīrītas cūku kājas noskalo ar verdošu ūdeni, pārcērt uz pusēm, sadala sīkākos gabalos. Nomazgā, ieliek katlā, pārlej ar aukstu
Zaļo saldo piparu pākstis un nepāraugušus baklažānus cep cepeškrāsnī un siltiem noņem mizu un arī izņem sēklas. Sarkanos tomātus mazgā,
Ar receptē doto produktu daudzumu var piepildīt apmēram 3 litru burku. Sēnes novāra, nomazgā aukstā ūdenī un iepilda dezinficētā burkā,

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Vistas pusspārniņu šašliks.
Ņem glāzi, ielej tajā augu eļļu, tad pievieno visas minētās garšvielas un tomātu pastu, kārtīgi sajauc. Noskalo un notecina vistas

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180