Sadarbība
Šampūns pret matu izkrišanu
RichHenna Gold
i veikals TikaiTev

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "angļu"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 10 rezultāti


Angļu rostbifs
Strupi nocirstu rostbifa gabalu ar fileju ātri nomazgā, noslauka, pamatīgi apdauza ar koka āmurīti, ieberž gaļā sāli, ieliek cepešpannā ar plēves pusi uz apakšu, liek krāsni un bez jebkāda šķidruma ... »
Sutināti kāposti angļu gaumē

Notīrītus kāpostus (lapas pēc iespējas veselākas atstājamas) noplaucē ar verdošu ūdeni, lapas saliek vienu uz otras, cieši saspiež kopā un ieliek katliņā izkausētā sviestā, pielej jēra gaļas buljonu un ļauj ... »

Bietes ar pērļu sīpoliņiem (angļu gaumē)

Smalkos kantainos gabaliņos sagrieztu sīpolu apcepj gaiši brūnu sviestā, klāt pievieno un gaiši brūnus apcepj miltus. Brūnus atšķaida ar gaļas buljonu, pievieno citronsulu, sāli, piparus. Šai mērcē sutina novārītas, nomizotas ... »

Angļu gaumē

Uz iesviestotas olu plates saliek plānas, apaļas vārītas šķiņķa šķēles. Virsū uzsit olas un cepj krāsnī. Klāt vēl nāk mazas, ceptas krējumdesiņas un tomātu mērce.

... »
Šķiņķis or olām angļu gaumē

Vārītu šķiņķi sagriež ne pārāk plānās šķēlēs (citādi tas paliek sauss) un no apakšpuses viegli uzcepj ar sviestu ieziestā pannā. Tad apgriež otrādi, uzsit virsū olas, uzkaisa sāli un cep ... »

Speķis ar olām angļu gaumē

Ēdiens pagatavojams tāpat kā šķiņķis ar olām, bet var arī cepšanai lietojamo pannu neapziest ar sviestu.

... »
Angļu siera maizītes

Sausu saberztu sieru maisa katlā uz uguns ar sviestu, pipariem, alu un sinepēm, līdz viss izkusis. Galda maizi sagriež plānās šķēlēs un uzgrauzdē ar sviestu, apziež ar maisījumu, iešauj uz ... »

Angļu maizītes.

Galda maizi sagriež šķēlēs, sviestu sajauc ar sinepēm, caur sietiņu berztiem cieti novārītiem olu dzeltenumiem, sāli un pipariem, apziež maizes šķēlītes, uzliek vēl virsū aukstu rostbifu, un beidzot apkaisa ar ... »

Angļu sitenis

Gaļu nomazgā, sagriež mazos gabaliņos, 1 reizi samaļ, samīca, veido no 200 gr 3 apaļus plāceņus, sakarsē sviestu, ieliek siteņus, cep uz ātras uguns, apkaisot ar sāli un pipariem tā, ... »

Siera maizītes (angļu)

Rīvētu sieru, sviestu, sinepes, nedaudz sāls (pēc garšas), piparus, alu samaisa, uz uguns karsē līdz vārīšanai. Maizi sagriež glītās šķēlēs, karstā sviestā apcep tās mazliet brūnas, tad maizītēm uzsmērē sagatavoto ... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
kokteiļi , sviests , gurķi , cepts , BARAVIKAS ,
Šodien vārda dienas svin:
Anda, Andīna



Noderēs
Gurķus labi nomazgā, Ļauj gurķiem apžūt gaisā, tad saliek kārtām ar garšaugiem dezinficētā stikla burkā. Garšaugus izlasa, nomazgā un parupji
Papriku noskalo, iztīra sēklas, sagriež vēlamās strēmelēs. Tomātus un sīpolus sagriež apmēram, kā salātam. Dilles un pētersīļu lapas sasmalcina. Iegūtos
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)
Ābolu un banānu  biezenis.
Ābolus nomazgā, nomizo un sarīvē. Liek vārīt uz lēnas uguns (apmēram 20 min.) maisa, lai nepiedeg. Tad pievieno gabaliņos sagrieztus
Ar šo receptes devu var piepildīt apmēram 0,5 litru burku. Svaigas, nepāraugušas gailenes izlasa, nogriež kātiņus, nomazgā, nospiež lieko ūdeni

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180