Sadarbība

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "angļu gaumē"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 5 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Speķis ar olām angļu gaumē 4.27

Ēdiens pagatavojams tāpat kā šķiņķis ar olām, bet var arī cepšanai lietojamo pannu neapziest ar sviestu.

...Skatīt recepti

Šķiņķis or olām angļu gaumē 4.43

Vārītu šķiņķi sagriež ne pārāk plānās šķēlēs (citādi tas paliek sauss) un no apakšpuses viegli uzcepj ar sviestu ieziestā pannā. Tad apgriež otrādi, uzsit virsū olas, uzkaisa sāli un cep...Skatīt recepti

Angļu gaumē 4.23

Uz iesviestotas olu plates saliek plānas, apaļas vārītas šķiņķa šķēles. Virsū uzsit olas un cepj krāsnī. Klāt vēl nāk mazas, ceptas krējumdesiņas un tomātu mērce.

...Skatīt recepti

Bietes ar pērļu sīpoliņiem (angļu gaumē) 4.12

Smalkos kantainos gabaliņos sagrieztu sīpolu apcepj gaiši brūnu sviestā, klāt pievieno un gaiši brūnus apcepj miltus. Brūnus atšķaida ar gaļas buljonu, pievieno citronsulu, sāli, piparus. Šai mērcē sutina novārītas, nomizotas...Skatīt recepti

Sutināti kāposti angļu gaumē 4.15

Notīrītus kāpostus (lapas pēc iespējas veselākas atstājamas) noplaucē ar verdošu ūdeni, lapas saliek vienu uz otras, cieši saspiež kopā un ieliek katliņā izkausētā sviestā, pielej jēra gaļas buljonu un ļauj...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
kotlete , bute , gurķ , pudiņs , ķīselis ,
Šodien vārda dienas svin:
Jana, Johanna, Hanna



Noderēs
Sīpolus sagriež, sasmalcina, cepampanā vai katliņā sakarsētā eļļā apcep, pievieno tīrītus, sarīvētus burkānus, selerijas un rupji sagrieztus kāpostus. Dārzeņus apcep,
Teļa gurnu atdala, noņem plēves, sagriež pret šķiedrām glītās šķēlēs, izdauza, iemērc ar sāli miltos sakultā olā, rīvmaizē, apcep karstos
Ziedu kāpostu galviņas atbrīvo no ārējām lapām, sadala mazākās daļās un patur apmēram 15 minūtes aukstā etiķūdenī. Pēc tam liek
No zemenēm grūtāk pagatavot labu kompotu nekā no citām ogām, jo zemenes ir ļoti gleznas, maigas, karsējot ātri izjūk un
Sīki sasmalcinātus sīpolus selerijas, skaidiņās sarīvētus burkānus apcep sviestā vai taukos. Makaronus vāra paredzētā ūdens daudzumā, pa reizei apmaisot, apmēram
Uzšķērstu, notīrītu un nomazgātu mencu sagriež trīs pirkstu platuma gabalos, apkaisa ar sāli, pēc apm. stundas sausi noslauka, apviļā miltos,
Siltā pienā izjauc raugu, piesijā miltus, iemaisa pašķidru mīklu, tad uzraudzē, pieliek 100 gr izkausēta sviesta, smalki sagrūstu kardamonu, sāli,

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Citronam noberž ar cukurgraudiem mizu, cukuru aplej ar auk­stu vīnu un citrona sulu un izšķīdina, caur astru sietiņu pielej ūdenī
Aukstā ūdenī nomazgātas kaltētas ābolu šķēles novāra mīkstas ar ūdeni un apelsīnu sulu, ābolu šķēles sašķīst nedrīkst. Tad ābolu šķēles izņem
 Rīsus noskalo vairākos ūdeņos, noplaucē ar verdošu ūdeni, uz­liek uz uguns ar aukstu ūdeni un stundu laika vāra, nemaisot, uz
Pienu vāra 10 min. ar cukuru un  noberztu citrona mizu, un kad piens atdzisis piejauc citronsulu, želatīnu, ko uzvāra ar
Paniņas sajauc ar cukuru un sakuļ putās, piejauc ar ūdenī uzvā­rītu želeju, citronsulu un citrona mizu. Šķidrumu iepilda ar aukstu

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180