Sadarbība

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "Sird"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 3 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Pildīta sirds 4.09

Nomazgātu sirdi iegriež, ierīvē ar sāli, pipariem. Sagriež desu, samaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem un iepilda sirdī. Pārliek speķa šķēles, aptin ar baltu, noplaucētu diegu. Sirdi sakarsētā sviestā apcep no visām...Skatīt recepti

Sautēta sirds 4.28

Sirdi sagriež šķērsām muskuļu šķiedrām 1,5-2 cm biezās šķēlēs, iespeķo un uz pannas sakarsētos taukos apcep. Tad liek katliņā, pārlej pannas atvārījumu, pievieno sagrieztus sīpolus, pētersīļus, burkānus, sāli, sarkanos piparus,...Skatīt recepti

Tvaikota teļa sirds 4.17

Sirdis nomazgā, pārgriež uz pusēm, izņem asinsvadus, ierīvē ar sāli; karstā sviestā apcep brūnas, tvaiko zupiņā mīkstas. Mērci savāra brūnu, kamēr atdalās tauki, pieber miltus, pielej buljonu, uzvāra, izkāš, pieliek...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
angļu gaumē , PIENA MĒRCE , Šašliks , Rīvētu kartupeļu sacepums , gaļas salāti ,
Šodien vārda dienas svin:
Aļģirds, Orests, Oļģerts, Alģis



Noderēs
Ne pārāk gatavas jāņogas nobrauka no kātiņa, laižot ķekaru cauri dakšiņu zariem. Saber sietā plānā kārtā un iegremdē vairākas reizes
Sasmalcinātu gaļu, selerijas un ābolus samaisa ar putukrējumu, kam pēc saputošanas pievienota majonēze, garšvielas. Visu uzmanīgi izcila, lai nezustu
Gaļu sagriež plānās šķēlēs, sakasa ar nazi smalkos gabaliņos, plēves atlasa, izveido no 200 gr 2 plāceņus, cep karstā sviestā
Atdzesētu šokolādi lej glāzēs, pievieno ledus gabaliņus un pārliek putu krējumu. Aukstai šokolādei var pievienot putu krējumuun arī liķieri (50g).
Plūmes nomazgā, pārdala uz pusēm; izņem kauliņus un ar dažiem sagrūstiem kodoliem kauliņus labi novāra ūdenī, Pāri palikušo šķidrumu nokāš
Ogļhidrāti
Ogļhidrātu veidi ir cukuri, ciete un celuloze. Visiem šiem ogļhidrātu veidiem uzturā ir sava nozīme. Cukuri labi šķīst ūdenī, līdz ar
Plaušas un sirdi nomazgā vairākos ūdeņos, un kad asinsvadi noņemti, sagriež gaļu palielos gabalos, uzliek ar verdošu ūdeni, vienu reizi

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180