Sadarbība
Šampūns pret matu izkrišanu
RichHenna Gold
i veikals TikaiTev

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "Selerija"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 14 rezultāti


Ceptas selerijas

Notīrītas selerijas saknes apvāra sālsūdenī. Selerijas griež pirksta biezās šķēlēs, iemērc sakultā olā, apviļā rīvmaizē. Cep taukvielā spilgti brūnas, pasniedz siltas vai atdzesētas kā piedevu gaļas vai zivju ēdieniem.
... »

Selerijas ar aug|iem

Selerijas novāra, notīra un sagriež strēmelēs, plūmēm novelk miziņu, pārgriež uz pusēm un protams izņem kauliņus. Riekstus samaļ. Visas sastāvdaļas samaisa, pielej eļļas un citronu sulas maisījumu, pēc garšas pievieno ... »

Selerijas ar āboliem II

Seleriju rūpīgi nomazgā, notīra, sarīvē skaidiņās, pārlaista ar citronu sulu, majonēzi un krējumu. Nomazgātus un nosusinātus ābolus sarīvē skaidiņās, pievieno seleriju salātos, pēc garšas pieliek garšvielas. Salātus izgrezno ar sasmalcinātiem ... »

Selerijas ar āboliem

Veselas seleriju saknes apvāra tā lai nav pārāk mīkstas, mizo, griež kubiņos, pievieno sarīvētus ābolus un smalki grieztu sīpolu, visu samaisa ar krējumu un garšvielu maisījumu.

... »
Selerijas ar burkāniem

Sīpolus sagriež, sasmalcina, cepampanā vai katliņā sakarsētā eļļā apcep, pievieno tīrītus, sarīvētus burkānus, selerijas un rupji sagrieztus kāpostus. Dārzeņus apcep, pielej nedaudz ūdens, pieliek garšvielas, aizvākotā traukā sautē mīkstus, tad ... »

Selerijas ar pākšu pupiņām

Sagrieztas pākšu pupiņas novāra līz tās paliek mīkstas, bet selerijas Izvāra pastingras. Pagatavo mērci: sīpolus sagriež ripiņās, cep eļļā caurspīdīgi zeltainus, pievieno tomātu biezeni, garšvielas, pēc vajadzības ūdeni, etiķi. Atdzesēto ... »

Selerijas ar skabētiem gurķiem

Svaigu, notīrītu seleriju sarīvē skaidiņās, pievieno sīki sagrieztu skābētu gurķi, kukurūzas eļļu, sāli. Visu samaisa, pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.

... »
Selerijas marinādē

Uzvāra ūdeni, pielej etiķi un pieliek cukuru, sāli, verdošā marinādē apvāra strēmelēs sagrieztas selerijas. Atstāj ievilkties uz 4-8 st.

... »
Burkānu salāti ar selerijām un puraviem

Burkānus sarīvē uz rupjās rīves, ābolus un puravus sagriež garenos salmiņos, selerijas sakni sarīvē uz smalkas rīves. Pārlej ar garšaugu majonēzi, kurā iemaisa uzbriedinātās maltas ķimenes (1 tējkaroti), un samaisa. ... »

Burkānu salāti ar āboliem un selerijām

Burkānus un ābolus sarīvē uz rupjās rīves, selerijas sakni sarīvē uz smalkās rīves. Visu samaisa un pārlej ar augļu majonēzi.

... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
pīle , Kartupeļu un gurķu zupa , pīrādziņ , cūkas , putraimi ,
Šodien vārda dienas svin:
Andis, Zeltīte



Noderēs
Ķidiņas nomazgā aukstā ūdenī, vairākas reizes nomainot ūdeni, iekšas sagriež mazos gabaliņos, kuņģus un aknas uz pusēm, tad izņemot aknas,
Pie 100 g sviesta pieliek saputotus 7 olu dzeltenumus, 300 g miltu, 200 g cukura, briežraga sāli un labi samīca.
Zivju gaļu kopā ar pienā mērcētu baltmaizi 2 reizes samaļ gaļas mašīnā. Samaltai masai pievieno olas, sāli, atlikušo pienu vai
Visus dārzeņus nomazgā un nosusina. Iztīra visu lieko (paprikai iztīra vidu, āboliem notīra mizu izgriez serdi utt.) Visus sagatavotos dārzeņus
Miltus samīca ar eļļu, sakultām olām un sāli un sajauc ar putās sakultu olbaltumu, šai mīklā taukos vāra zivis.
Miltus ar sieru, olām un pienu iejavo pabiezā mīklā un ar to apziež pabiezākās šķēlēs sagrieztu maizi, ko pēc tam

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180