Sadarbība
Šampūns pret matu izkrišanu
RichHenna Gold
i veikals TikaiTev

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "Salāti"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 180 rezultāti


Paprikas salāti

Paprikai izgriež sēklotnes, labi nomazgā, tad sagriež plānos apļos. Ābolu sarīvē, piejauc papriku un sajauc kopā ar mērci, kuru gatavo samaisot eļļu ar tomātu biezeni, krējumu un pievienojot sarīvētu ... »

Biešu salāti II

Bietes nomazgā, notīra un sarīvē. Katliņā izkausē sviestu, pievieno rīvētās bietes un apmaisot viegli apcep, tad pievieno buljonu lai dārzeņi ir nosegti, pievieno ķimenes, sautē. Kad bietes mīkstas, tās iebiezina, ... »

Seleriju salāti ar citronu

Seleriju salāti

Selerijas salātiem izmanto viegli apvārītas, jo apvārītas selerijas nekļūst tumšas un to garša ir maigāka.
Apvārītas selerijas rīvē skaidās, aplaista ar citronu sulu.

... »
Pupiņu un ābolu salāti

Pupiņas atmērcē un novāra. Pagatavo cukura un ūdens sīrupu. Ābolus sagriež šķēlītēs. Sīrupam pievieno nedaudz citronskābes, tad tajā ieliek un apvāra ābolu šķēlītes, nepieļaujot izšķīšanu. Riekstus sakapā, samaisa ar ... »

Pupiņu salāti ar gurķiem

Pupiņas izvāra, nokāš un atdzesē. Gurķus nomizo un sagriež, pētersīļus un zaļumus sīki sasmalcina. Sagatavotajiem produktiem pievieno skābu krējumu. Salātus rotā ar dilēm un pētersīļu lapiņām.

... »
Pupiņu salāti ar seleriju

Pupiņas izmērcē, izvāra, nokāš, atdzesē. Seleriju novāra daļēji mīkstu. Sīpolus griež ripās un eļļā sacep caurspīdīgus, pieliek tomātu biezeni, sāli, cukuru, lauru lapu, etiķi un uzvāra. Nomizotu seleriju sakni sagriež ... »

Ziedkāpostu salāti

Ziedu kāpostus sarīvē, tomātus un gurķus sagriež plānās šķēlēs. Salātu traukā liek kārtu ar tomātiem un kārtu ar gurķiem, pārkaisa ar sarīvētajiem ziedu kāpostiem, liek atkal kārtu tomātu un gurķu, ... »

Ķirbju un ābolu salāti ar riekstiem

Ķirbjus un ābolus sarīvē skaidās, pievieno citrona sulu, cukuru, sakapātus riekstus, visu pārmaisa.

... »
Burkānu un kāpostu salati

Notīrītus burkānus sarīvē skaidiņās, kāpostus saēvelē vai arī sagriež salmiņos. Kāpostus saspaida, pievienojot mazliet sāls līdz tie sāk suloties, sīpolu sīki sakapā, visus produktus samaisa, pievieno krējumu, sāli, cukuru.

Burkānu un mārrutku salati

Notīrītus, kārtīgi nomazgātus un uz rīves skaidiņās sarīvētus burkānus samaisa ar sarīvētiem mārrutkiem, pielej etiķi, pieliek cukuru, sāli pēc garšas un liek taukā. Pārlej ar krējumu un apkaisa ar zaļumiem.

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
krējuma , ābolu salāti , gaļas salāti , pupinu salati , ķiplo ,
Šodien vārda dienas svin:
Andis, Zeltīte



Noderēs
Sagatavotu, gabalos sagrieztu zuti izsutina gatavu ar garšvielām uzvārītā alū. Var ari ņemt uz pusēm alu ar ūdeni. Zuša
Notīrītu kāpostu galviņu sagriež 6—8 daļās un maz sālītā ūdenī novāra mīkstu, apmēram 1/2 l kāpostu ūdens patur mērcei un
Olas ar cukuru un vaniļu saputo, pievieno uzvārītu pienu un krējumu. Tad karstā ūdenī nedaudz sabiezina, pievieno uzbriedinātu, izšķīdinātu želatīnu,
Kartupeļus notīra, sagriež, liek verdošā šķidrumā, pievieno sāli, papriku, no miziņas atbrīvotus tomātus vai tomātu pastu. Kad kartupeļi mīksti, zupu
Lielus kartupeļus notīra, sagriež šķēlēs (apmēram 5 mm biezās), tad taisnstūra gabalos. Gabaliņus noskalo aukstā ūdenī, nosusina drānā. Biezsienu katlā
No vārītu kartupeļu masas, mannas, olām, miltiem, sāls sagatavo mīklu, pieliek etiķi, mīklu izveltnē, sagriež sloksnēs, tās savukārt posmos, katru
Zaķi marinē 12-24 stundas etiķa un garšvielu novārījumā, noskalo un ar asu nazi atdala plēves. Tad atcērt ribu gabalu līdz

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180