Sadarbība
Šampūns pret matu izkrišanu
RichHenna Gold
i veikals TikaiTev

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "Dārzeņu salāti "

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 8 rezultāti


Dārzeņu salāti 2

Gurķus sagriež, sarīvē burkānus, ķiploku var saspiest var sagriest, liek stundu suloties.

Tad liek burkās un karsē, līdz gurķi maina krāsu.

Autors: IVETA.

... »
Dārzeņu salāti spāņu gaume

No sēklām atbrīvotas paprikas pākstis sagriež šķēlītēs. Pārkaisa ar rīvmaizi, pieber sāli un piparus pēc garšas un visu sajauc ar rjaženku.

... »
Dārzeņu salāti bulgāru gaume II

Blanšētus, salmiņos sagrieztus sīpolus pievieno salmiņos sagrieztai paprikai un daiviņās sagrieztiem tomātiem, pārkaisa ar sasmalcinātām dillēm un samaisa ar eļļas un etiķa marinādi.

... »
Dārzeņu salāti bulgāru gaumē

Paprikas pākstīm izņem sēklotni un sagriež salmiņos. Tāpat sagriež tomātus. Burkānus sarīvē uz rupjās rīves. Sīpolus sīki sasmalcina. Visu samaisa ar eļļas un garšvielu etiķa marinādi. Pārkaisa ar sasmalcinātām dillēm.

... »
Dārzeņu salati ar siera mērci

Tomātus aplej ar verdošu ūdeni, novelk miziņu un izņeni sēklotni. Vārītas selerijas nomizo. Visus dārzeņus sagriež salmiņos. Olas sagriež gabaliņos. Uzmanīgi izcilājot, sagrietos dārzeņus samaisa, kārto seklā salātu trauka un ... »

Dārzeņu salāti

Kāpostus sagriež sīkos salmiņos. Dārzeņus un ābolus sarīvē skaidiņās katru atsevišķi un liek lēzenā salātu traukā kārtām katru kārtu pārkaisot ar zaļumieņi un sāli. Sīpolus un ķiplokus sarīvē uz smalkas ... »

Pikantie dārzeņu salāti ziemai.

Puravu saknes, burkānus, pētersīļu un seleriju saknes notīra, nomazgā un sagriež sīkos, apmēram 0,5 cm lielos četrstūrainos gabaliņos. Gatavus sarkanos tomātus blanšē un noņem mizu. Tomātus var arī neblanšēt un ... »

Dārzeņu salāti tomātu mērcē

Dārzeņus notīra, nomazgā un atsevišķi sasmalcina uz rupjas rīves. Katru sasmalcināto dārzeni atsevišķi apcep eļlā. Diļļu, seleriju, pētersīļu, puravu lapiņas sīki sagriež. Sagatavo tomātu mērci. Katliņā ielej tomātu sulu (sk. ... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Biezpiena sacepums , rieksti , Šokolādes , e , rabarberu ,
Šodien vārda dienas svin:
Anda, Andīna



Noderēs
Marinēti ķirbji
Ķirbi notīra, izgriež sēklas, sagriež tīkamos gabalos. Ņemam ūdeni un cukuru, kanēli, krustnagliņās un liekam katlā vārīties. Kad sīrups sāk
Marinēti gurķi
Tīrās 3L burkās ievieto garšvielas (dilles, upeņu lapas, ķirsu lapas, mārutku sakni, piparus, ķiplokus), nomazgātiem gurķiem apgriež galiņus un pilda
Izmanto labas kvalitātes jaunas baravikas. Sēnes rūpīgi notīra, nomazgā un nogriež kātus apmēram 2 cm no cepurītes. Mazo sēņu cepurītes
Dzērvenes pārlasām, nomazgājam un notecinām līdz sausas. Liekam iekšā blenderī un kārtīgi blenderējam līdz ogas visas izšķīst. Iegūto saturu liekam trīslitru
 Marinēti tomāti
Veselus, maza izmēra, cietus, sarkanus tomātus nomazgā un sapilda burkās, liekot pa starpām sasmalcinātus garšaugus. 1l burkā var iepildīt 500

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180