Sadarbība
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "šķiņķis"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 7 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Vārīts dūmots šķiņķis 4.29

Dūmotu cūkas šķiņķi liek aukstā ūdenī, uzvāra, pievieno sagrieztus sīpolus, burkānus, pētersīļus un vāra katlā, apsedzot ar vāku, uz lēnas uguns 3-4 stundas, Tad izņem no ūdens, sagriež šķēlēs, sakārto...Skatīt recepti

Cepts šķiņķis ar tomātiem 4.04

Dūmota šķiņķa šķēles nedaudz pārziež ar galda sinepēm, liek sakarsētos taukos un cep. Pēc tam sakārto cepešbļodā, pārliek apceptas tomātu pusītes vai ripiņas, pārlej taukus. Pasniedz ar ceptiem vai vāritiem...Skatīt recepti

Mīklā cepts šķiņķis 4.20

Cūkas šķiņķim izņem kaulu, miltus ar ūdeni samīca stingrā mīklā. Šķiņķi satin veltnī, pārsien, ietin mīklā, liek uz pannas un siltā krāsnī cep 4 stundas. Izceptu šķiņķi atdzesē, noņem mīklas...Skatīt recepti

Vārīts šķiņķis 4.33

Cūkas šķiņķi vai ruleti liek katlā, pārlej ar aukstu ūdeni un lēni vāra. Kad gaļa pusgatava, pievieno sīpolu, burkānu, garšsaknes, garšvielas un turpina vārīšanu, līdz gaļa mīksta. No šķidruma izņemto...Skatīt recepti

Meža cūkas šķiņķis, žāvēts 4.33

Meža cūkas gaļu nomazgā, izņem kaulus. Sāli, cukuru un salpetri samaisa, gaļu apsala, pieliek kadiķu ogas, patur 1 nedēļu, sarullē, sašņorē, pakar dūmos, žāvē lēnā siltumā 2 dienas.

...Skatīt recepti

Mīklā cepts šķiņķis 4.20

No miltiem un ūdens samīca cietu mīklu. Šķiņķi nomazgā, ierīvē ar sāli, apsmērē visapkārt ar mīklu, cep karstā krāsni 4 stundas. Gatavam noņem maizes garozas, sagriež glītās šķēlēs. Pasniedz ar...Skatīt recepti

Šķiņķis or olām angļu gaumē 4.43

Vārītu šķiņķi sagriež ne pārāk plānās šķēlēs (citādi tas paliek sauss) un no apakšpuses viegli uzcepj ar sviestu ieziestā pannā. Tad apgriež otrādi, uzsit virsū olas, uzkaisa sāli un cep...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
kartupeļu pankūkas , kāpostu salāti , ķirbju , bietes , mēle ,
Šodien vārda dienas svin:
Jana, Johanna, Hanna



Noderēs
Notīrītus dārzeņu sīki sasmalcina, liek katlā pakāpeniski atkarībā no vārīšanas ilguma, pārlej nedaudz ūdens un sautē, pa reizei apmaisot, līdz
Sutināti asari 6 pers. Nozvīņotus, notīrītus, nomazgātus, gabalos trīs pirkstu platumā sagrieztus asarus bez galvām, un spurām ieliek katlā izkausētā,
Gaļu nomazgā, sacērt gabalos, uzliek ar ūdeni vārīt, līdz tas uzvārās, pirmo ūdeni ar visām putām nolej, gaļu noskalo, pārlej
Nomizotus kartupeļus novāra sālsūdenī, nokāš, nosusina. Sīpolus sasmalcina un taukvielā sacep, pielej krējumu, pieliek sāli, sakapātus zaļumus, uzvāra un pārlej
Izvēlās vienādas gatavības pakāpes sārtus tomātus, nomazgā, ar koka irbulīti iedur kātiņa vietā līdz augļa vidum un sakārto dezinficētā burkā. Tomātus
Biezpienu samaļ gaļas mašīnā. Tomātus izberž caur sietiņu, lai atdalītu miziņas un sēkliņas. Sviestu saputo, pievieno sīki sasmalcinātus sīpolus, biezpienu,
Biezpienu patur apsegtu 3-4 dienas siltā vietā, lai appelē, jo pelējums vārītam sieram piešķir īpatnēju garšu. Tad samaļ gaļas mašīnā,

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Citronam noberž ar cukurgraudiem mizu, cukuru aplej ar auk­stu vīnu un citrona sulu un izšķīdina, caur astru sietiņu pielej ūdenī
Aukstā ūdenī nomazgātas kaltētas ābolu šķēles novāra mīkstas ar ūdeni un apelsīnu sulu, ābolu šķēles sašķīst nedrīkst. Tad ābolu šķēles izņem
 Rīsus noskalo vairākos ūdeņos, noplaucē ar verdošu ūdeni, uz­liek uz uguns ar aukstu ūdeni un stundu laika vāra, nemaisot, uz
Pienu vāra 10 min. ar cukuru un  noberztu citrona mizu, un kad piens atdzisis piejauc citronsulu, želatīnu, ko uzvāra ar
Paniņas sajauc ar cukuru un sakuļ putās, piejauc ar ūdenī uzvā­rītu želeju, citronsulu un citrona mizu. Šķidrumu iepilda ar aukstu

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180