Sadarbība
Remonta darbi
Dzīvokļa remonts
Mājas remonts
Remonta darbi

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "ābolu"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 47 rezultāti


Abolu plātsmaize

Rauga mīklu pagatavo tāpat kā pīrāgiem. Mīklu izveltnē uz cepešpannas, uzgriež margarīna piciņas, pārkaisa ar cukuru, kārto iepriekš nomizotus un sagrieztus ābolus. Tad pagatavo pārlejamo massu, ņem trauku un sakuļ ... »

Ābolu un mannas biezputra

Uzvāra ābolu sulu, pievieno tai cukuru pēc garšas, sviestu, nomazgātas rozīnes un pārmaisot pieber mannu. Maisot izvāra biezputru, trauku noņem no uguns. Ēdienu pasniedz atdzesētu ar pienu.

... »
Ābolu un vīna mērce

Ābolus nomizo, izņem serdeni un sagriež un kopā ar mazu ūdens piedevu sasautē līdz izšķīšanai, tad masu uzblenderē vai izspiež caur sietu, pievieno ūdeni un pēc garšas vīnu, cukuru, uzvāra, ... »

Sarkano kāpostu un ābolu sautējums

Sīpolus sasmalcina, katlā sakarsētā taukvielā apcep, pieliek salmiņos sagrieztus kāpostus un apmaisot karsē, līdz kāposti sakrīt, tad pielej nedaudz karsta buljona, pieliek želeju, aizvākotā traukā sautē, pusmīkstiem pievieno sāli, cukuru, ... »

Pupiņu un ābolu salāti

Pupiņas atmērcē un novāra. Pagatavo cukura un ūdens sīrupu. Ābolus sagriež šķēlītēs. Sīrupam pievieno nedaudz citronskābes, tad tajā ieliek un apvāra ābolu šķēlītes, nepieļaujot izšķīšanu. Riekstus sakapā, samaisa ar ... »

Ķirbju un ābolu salāti ar riekstiem

Ķirbjus un ābolus sarīvē skaidās, pievieno citrona sulu, cukuru, sakapātus riekstus, visu pārmaisa.

... »
Burkānu, ābolu un seleriju salati

Dārzeņus notīra sarīvē, ābolu nomizo un sarīvē, uzlej krējumu vai majonēzi, izmaisa, pēc garšas pieliek sāli un cukuru.

... »
Kāpostu un ābolu salāti

Kāpostus sasmalcina, sastampā, sajauc ar sarīvētiem āboliem un sīpoliem. Olu dzeltenumus izberž caur sietu. Pievieno sāli, cukuru, sinepes, eļļu. Kad masā sastrādāta vienāda, pievieno citronu sulu un iemaisa saputotu krējumu. ... »

Ābolu sula ziemai.

Ābolus mazgā un atdala serdeni. Griež uz četrām daļām. Izlaižam cauri sulas spiedei, no iegūtās sulas atdalām putas. Ņemam katlu, ielejam sulu un liekam uz uguns. Ja āboli ir ļoti ... »

Ābolu adžika

Ābolus nomazgā, griež uz pusēm, izņem serdi un maļ gaļas maļamajā mašīnā, Mazgājam un attīrām atlikušos augus t.i. saldo piparu, burkānus, tomātus. Griežam tīkamos gabalos un arī maļam gaļas maļamajā ... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
zaķis , groks , jēra gaļa , plūmju kompots , sviesta mērce ,
Šodien vārda dienas svin:
Andis, Zeltīte



Noderēs
Ķirbjus notīra, sarīvē uz rupjas sakņu rīves. Labus skābētus kāpostus viegli nospiež no liekās sulas un sajauc ar sagatavotiem ķirbjiem.
Gaļai noņem plēves, samaļ, samīca. Veido apaļus bifštekus, cep karstā sviestā, apkaisot ar sāli, pipariem, abas puses brūnas. Sakārto uz
Nomizotus kartupeļus novāra mīkstus sālsūdenī, pēc tam ūdeni nolej un kartupeļus sastampā. Nomizotus ābolus, kam izgriež serdi, izsutina nelielā ūdens
Kartupeļus samaļ gaļas mašīnā. Miltus samaisa ar sāli. Sviestu ar nazi iekapā kartupeļos un miltos, tad samīca viendabīgu mīklu, atstāj
Ābolus sagriež gabaliņos, burkānus un selerijas sarīvē uz smalkās rīves un visu pievieno skābiem kāpostiem. Pieliek rīvētu citrona miziņu, pieber
Ādiņas novāra mīkstas, laiž caur mašīnu, ieber asinīs. Speķi applaucē 3 verdošos ūdeņos, ber pie asinīm, pieliek sāli, piparus, majorānu,
Burkānus notīra, sagriež ripiņās, liek katliņā, zivju buljonu, pieliek sviestu un sautē pusmīkstus. Tad pievieno svaigos zirņus, virsū uzliek notīrītus,

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180