Sadarbība
Remonta darbi
Dzīvokļa remonts
Mājas remonts
Remonta darbi

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "ābolu salāti"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 10 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Burkānu un ābolu salāti 4.12

Sulīgus burkānus rūpīgi nomazgā, notīra, noskalo un sarīvē uz rupjas dārzeņu rīves skaidiņās. Labāk ņemt skābus ābolus, vislabāk Antonovkas šķirnes, tos nomazgā, nomizo un sarīvē uz rupjas rīves.

Mārrutku sakni...Skatīt recepti

Biešu un ābolu salāti. 4.18

Galda bietes novāra kā parasti ar visu mizu. Atdzesētas bietes nomizo un sagriež 1 cm lielos gabalos. Skābus ābolus nomazgā, Izgriež serdi, nomizo un sarīvē uz rupjās rīves. Notīra sīpolus...Skatīt recepti

Ābolu salāti ar selerijām 4.23

Ābolus nomizo, atbrīvo no serdes, sagriež salmiņos un apslaka ar citronu sulu. Vārītas selerijas nomizo un sagriez salmiņos, samaisa ar āboliem un zaļajiem zirnīšiem. Majonēzi sajauc ar ābolu etiķi, kam...Skatīt recepti

Ābolu salāti ar puraviem un aprikozēm 4.13

No citronu sulas, sāls, cukura un elļas pagatavo mērci. Nomazgātus nemizotus ābolus atbrīvo no seklotnes, sagriež plānās šķēlītēs un tūlīt ievieto traukā ar Pagatavotu mērci (lai āboli nekļūtu tumši). Rūpīgi...Skatīt recepti

Ābolu salati ar skabetiem kāpostiem 4.12

Nomazgātus saldskābus ābolus atbrīvo no serdes, sagriež kubiņos un apslaka ar citronu vai cidoniju sulu. Skābētus kāpostus sagriež sīkāk un sajauc ar sagrieztiem āboliem. Eļļai pievieno tomātu pastu, cukuru, sāli...Skatīt recepti

Ābolu salāti ar plūmēm 4.32

Ābolus sarīvē uz rupjās rīves un apslaka ar vīnu, pārkaisa ar vaniļas cukuru un kanēli. Pievieno nedaudz uzbriedinātai rozīnes un samaisa. Kārto salātu traukā, pārkaisa ar sakapātiem riekstiem un pārliek...Skatīt recepti

Ābolu salāti ar medu 4.29

Āboliem vispirms izgriež serdi, tad tos sagriež plānās šķēlītēs un pārlej ar krējuma un medus mērci, kuru iegūst, krējumu un saldo krējumu saputojot ar medu. Ābolu salātus pasniedz salātu trauciņos,...Skatīt recepti

Kāpostu un ābolu salāti 4.47

Kāpostus sasmalcina, sastampā, sajauc ar sarīvētiem āboliem un sīpoliem. Olu dzeltenumus izberž caur sietu. Pievieno sāli, cukuru, sinepes, eļļu. Kad masā sastrādāta vienāda, pievieno citronu sulu un iemaisa saputotu krējumu....Skatīt recepti

Ķirbju un ābolu salāti ar riekstiem 4.57

Ķirbjus un ābolus sarīvē skaidās, pievieno citrona sulu, cukuru, sakapātus riekstus, visu pārmaisa.

...Skatīt recepti

Pupiņu un ābolu salāti 4.43

Pupiņas atmērcē un novāra. Pagatavo cukura un ūdens sīrupu. Ābolus sagriež šķēlītēs. Sīrupam pievieno nedaudz citronskābes, tad tajā ieliek un apvāra ābolu šķēlītes, nepieļaujot izšķīšanu. Riekstus sakapā, samaisa ar...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
tomati , Nīlas , liellopu , teļa gaļa , Ābolu zupa ,
Šodien vārda dienas svin:
Strauta, Grieta



Noderēs
Cāļiem nogriež kājas, galvu, iztīra, nosvilina, izlauž krūšu kauliņu, nomazgā, sašuj, piepilda ar biezu krējumu, ierīvē ar sāli, cep karstā
Ķiršu ievārījums
Ķiršus nomazgā, izņem kauliņus. Cukuru ar ūdeni vāra uz uguns pabiezā sīrupā, noņem melnās putas, atdzesē, pārlej ogām, 24 st.
Kāpostu skābēšana (kraukšķīgie)
Kapostgalvu nomazgā, noņem augšējās lapas, izgriež viduci (kacenu) un smalki sagriež ar ēvelējamo kāpostu ēveli vai nazi. Burkānus nomazgā, nomizo
Sviestu ar cukuru, vaniļu puto, pieliek pa vienam olu dzeltenumam un puto, līdz cukurs izkusis. Saputotai masai pievieno skābu krējumu,
Mazgā un mizo kartupeļus, mazgā un tīra burkānus. Kartupeļus griež vidēja izmēra kubiņos, bet burkānus mazos salmiņos. Sīpolu notīra. Buljonu uzvāra,
Sviestu, sīpolus un miltus gaiši uzbrūnina, klāt pielej gaļas buljonu, vīnu un citronsulu. Kad mērce pietiekoši ievārīta, to nogar šina
No citronu sulas, sāls, cukura un elļas pagatavo mērci. Nomazgātus nemizotus ābolus atbrīvo no seklotnes, sagriež plānās šķēlītēs un tūlīt

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180