Sadarbība
Remonta darbi
Dzīvokļa remonts
Mājas remonts
Remonta darbi

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: " cepumi"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 11 rezultāti


Tējas cepumi

Sviestu ar cukuru saputo, pievieno pa vienai veselas olas, pierīvē citrona miziņu, izspiesto citrona sulu un saputo. Tad pievieno skābu krējumu, kviešu miltus, ūdenī izšķīdinātu briežraga sāli, samīca un vēsā ... »

Trauslie cepumi

Olas dzeltenumus ar cukuru un vaniļu saputo, saputotiem pievieno sīkās piciņās saplucinātu sviestu, ūdenī izšķīdinātu briežraga sāli, izsijātus miltus un sastrādā vienveidīgā mīklā. Pēc tam mīklu atdzesē, izveltnē, sagriež ar ... »

Auzu pārslu cepumi 1

Sviestu (100 g) ar cukuru, olu dzeltenumiem, garšvielām puto, kamēr cukurs izkusis. Pēc tam pievieno atdzesētas, sviestā (100 g) nedaudz apgrauzdētas auzu pārslas, kviešu miltus, saputotus olu baltumus un samaisa. ... »

Smilšu cepumi

Uz mīklas dēļa izsijātiem miltiem pievieno cukuru, saplucinātu sviestu, sakultu olu ar vaiļu, sāli, samaisa vienveidīgu mīklu un atdzesē. Sagatavoto mīklu izveltnē 1/2 cm biezā plāksnē un ar veidnītēm izspiež ... »

Biskvīta cepumi

Pagatavo biskvīta mīklu, ar tējkaroti liek mīklas piciņas uz ieziestas plātes vai mīklu pilda konditorejas caurulītē un uz plātes izveido nelielus cepumus. Cep mazā siltumā.

... »
Kartupeļu cepumi

Uzsildītu sviestu kopā ar sāli, cukuru un sarīvetu citrona miziņu, putojot pa vienai pievieno olas, pēc tam pievieno sasmalcinātus, nedaudz apgrauzdētus riekstus un gaļas mašīnā samaltus kartupeļus. Mīklu liek ietaukotā ... »

Deserta cepumi

Saputo 200 g sviesta, pieliek vaniļas cukuru, olu un maisot pieber miltus un drusku sāls. Mīklu izveltnē , sagriež četrkantīgos gabalos un liek uz iepriekš ar sviestu iesmērētas plāts un ... »

Dāņu ruma cepumi

Olas saputo ar cukuru un kuļot pamazām pieber miltus. Iejauc mīklu un uzmanīgi piepilda iepriekš ar sviestu ieziestu veidni, liek vidēji karstā cepeškrāsnī un cep, līdz virspusē veidojas brūgana garoziņa. ... »

Biezpiena cepumi

Visu sajauc , cep veidnē apmēram 45 min.

... »
Berlīnes cepumi

2 olu dzeltenumus saputo ar cukuru. Saputotai masai pievieno parējos vārītus olu dzeltenumus, kuri izrīvēti caur sietiņu, izšķīdinātu briežraga sāli, citronu eļļu, miltus un samīca, pievienojot sasmalcinātu sviestu. No ... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
līdakas , Adžika , Plūmju kompots , jauno kartupeļu , piparkūkas ,
Šodien vārda dienas svin:
Andis, Zeltīte



Noderēs
Gaļu nomazgā, sagriež mazos četrkantainos gabaliņos, kaulus sacērt smalkus, un uzliek vārīties ar 2 l aukstā ūdens. Kad buljons uzvārījies,
Kartupeļus notīra un sagriež plānās šķēlītēs. Veidni izsmērē ar taukvielu, tad kārtām liek kartupeļus. Katru kārtu pārkaisa ar sāli, pipariem,
Sviestu ar cukuru un citrona miziņu vai vaniļu puto, pieliek, pa vienai iemaisot, veselas olas un puto līdz cukurs izkusis,
Filejam noņem plēves, taukus, sagriež 2 lidz 3 pirkstu biezuma šķēlēs, izdauza iegarenu, apkaisa ar sāli un karstā sviestā apcep
Kāļi ir ļoti vērtīgs dārzenis, it sevišķi tās šķirnes, kurām nav sīvās garšas. Kāļi satur daudz C vitamīna (23,4—49,5 mg%), nedaudz
Katliņā ielej nedaudz karsta ūdens, pievieno sāli un sasmalcinātus kāpostus, trauku noslēdz ar vāku un kāpostus, sautē, līdz tie kļūst
Pupiņas noskalo un liek nomērcēties, kopā ar nelielu daudzumu eļļu ūdenī vara, līdz pupiņas top pusmīkstas, tad pievieno iepriekš

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180