Sadarbība

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: " bietes"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 4 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Pildītas bietes 4.09

Ar mizu vārītas bietes notīra, nolīdzina pamatnīti, atgriež vāciņu, izdobj vidiņu. Bieti ievieto marinādē uz 4 stundām. Izņemtās bietes uz sieta notecina, tad piepilda. Pildījums: nomērcētu, sakapātu vai samaltu siļķi...Skatīt recepti

Sautētas bietes 4.00

Bietes nomazgā un vāra mīkstas vai arī cepeškrāsnī izcep. Tad nomizo, uz sakņu rīves saēvelē skaidiņās. Sasmalcinātās bietes liek katliņā izkausētā sviestā vai taukos, pielej nedaudz ūdens vai buljona, pieliek...Skatīt recepti

Baltās bietes ar sviesta mērci 4.20

Nomizotas, nomazgātas un pabiezās šķēlēs vai gabalos sagrieztas bietes izvāra sakņu novārījumā gandrīz mīkstas. Tad pagatavo sviesta mērci, kurai pielej kādu lāsi piena un sakņu novārījuma pārpalikumu, un pārlej pāri...Skatīt recepti

Sutinātas bietes 4.11

Bietes nomizo, nomazgā un sagriež šķēlēs vai vienādos gabalos. Sviestu uzkarsē, un tajā vispirms ieber pusi pētersīļu un arī bietes, un ļauj bietēm 10—15 minūtes sutināties, tad pielej karstu sakņu...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Galerts , kaviārs , krējuma , zaķis , mēl ,
Šodien vārda dienas svin:
Strauta, Grieta



Noderēs
Sarīvēto kartupeļu masai nospiež sulu. Kartupeļu masai pārlej uzvārītu pienu, izmaisa, pievieno sarīvētos burkānus, sāli. cukuru, olu dzeltenumus un stingri
Maisījumu gatavo no biezpiena, kam mazs mitruma saturs. Ja biezpiens mitrs, to nospiež divkārt saliktā marlē. Biezpienu samaļ vairākas reizes
Notīrītus sīpolus sagriež, taukvielās apcep, samaļ, iemaisa vārītu kartupeļu masā, pievieno karstu šķidrumu no cepeša vai uzvārītu pienu, pievieno sāli,
Puraviem noņem ārējās, netīrās lapas, nogriež sakni, zaļo lapas daļu. Stublājus sagriež apmēram 3-4 cm garos, gabaliņos, liek katlā, pielej
Ābolus atbrīvo no serdes un sagriež nelielos kubiņos. Ķiršiem izņem kauliņus un pārgriež uz pusēm. Burkānus sarīvē uz rupjas rīves.
Notīrītus burkānus sarīvē uz smalkās sakņu rīves, tāpat sarīvē arī cidonijas, pārkaisa ar cukuru vaii medu, samaisa un pasniedz pie
Liellopa filejas resno galu sagriež 1,5-2 cm biezās šķēlēs, pārkaisa sāli, piparus. liek uz pannas sakarsētā sviestā un cep no

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180