Sadarbība
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Zivis - Kaloriju un vitamīnu daudzums

    Vielas 100gr   Vitamīni
Nosaukums Ēdamā daļa Olbaltum vielas Tauki Ogļhid. Kalorijas A B C D E
Zivis (svaigas)                    
Ālants 55 8.9 2.2   57          
Asaris, jūras 48 7.2 2.6   54          
Asaris, upes 48 7.5 0.4   34          
Bute 55 7.8 1.4   45   0.03      
Karpa 47 6.3 1.6   41 0.09 0.09 0.02    
Keta 59 10.3 6.1   99          
Lasis 58 10.7 5.3   93   0.05      
Līdaka 49 7.8 0.4   36          
Menca 80 8.2 0.2   35   0.06 0.08 1.2  
Nēģi 93 10.6 6.3   102          
Store 77 10.6 7.9   117          
Plaudis 42 6.4 1.7   42   0.01 0.05 1  
Reņģes 60 8.6 4.7   79          
Sams 60 9.5 3.1   68          
Siļķe (atlantijas) 58 9.4 3.6   72   0.02   0.14  
Stavrīda 55 8.2 2.1   53          
Zandarts 51 8.2 0.4   37   0.02 0.06    
Taimiņš 57 9.1 2.5   60          
Zutis 75 9.2 21.5   238 0.8   0.17    
Treknas zivis, vidēji 100 9.2 21.5   238 0.03 0.09 0.21 2.7  
Liesas zivis, vidēji 100 9.2 21.5   238 0 0.06 0.08 2.2  
Zivis (sālītas)                    
Menca 74 14.4 0.4   63          
Ķilavas 64 7.9 2.3   53          
Lasis 53 12.4 13.5   177          
Siļķe (atlantijas) 60 7.9 2.8   58          
Vobla (kaspijas) 56 10.9 1.4   58          

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
omlete ar , patison , cepumi , Kartupeļu veltnis , rutki ,
Šodien vārda dienas svin:
Anda, Andīna



Noderēs
Dzērvenes ar medu un ķiplokiem.
Dzērvenes pārlasa, atlasot bojātās ogas, nomazgā un nosusina. Attīrām ķiploku un sadalām daiviņās, kuras sagriež nelielos gabaliņos. Visu liekam
Kāpostu marinēšana burciņās
Nomazgājam kāpostu, noņemam augšējās lapas, izgriežam serdeni (kacenu) un smalki sagriežam. Nomazgājam burkānus, nomizojam, un sarīvējam. Liekam visu traukā un
Galda bietes nomazgā un novāra. Novārītajām bietēm vēl jābūt nedaudz cietām. Tad bietes nomizo un sagriež gabaliņos ar robaino dārzeņu
Marinēti gurķi
Tīrās 3L burkās ievieto garšvielas (dilles, upeņu lapas, ķirsu lapas, mārutku sakni, piparus, ķiplokus), nomazgātiem gurķiem apgriež galiņus un pilda
Sālītas sēnes
Sālīšanai var Izmantot dažādu sugu sēnes. Parasti vienā grozā sasēņo dažādu sugu sēnes, kuras tad arī iesāla kopā, jo sēnes

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180