Sadarbība
Remonta darbi
Dzīvokļa remonts
Mājas remonts
Remonta darbi

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Putraimu, miltu izstrādājumi - kaloriju daudzums

    Vielas 100gr   Vitamīni
Nosaukums Ēdamā daļa Olbaltum vielas Tauki Ogļhid. Kalorijas A B C D E
Putraimu un miltu izstrādājumi                    
Auzu pārslas 100 10.8 6 61.1 351   0.6 0.14 0.98  
Griķu putraimi 100 10.5 2.3 63.6 325   0.5 0.4 4.2  
Grūbas un miežu putraimi 100 7.5 1.1 69.2 325   0.3 0.1 2.5  
Mannas un kviešu 100 9.5 0.7 70.2 334   0.1 0.1    
Kukurūzas pārslas 100 12.6 1.2 69.1 346   0.16 0.08 1.6  
Rīsi 100 6.3 0.9 71.1 326     0.03 1.6  
Prosa 100 8.2 2.2 63.8 316          
Sago 100 6.8 0.2 82.7 369          
Makaronu izstrādājumi 100 9.3 0.8 70.9 336   0.15 0.04 1.1  
Maizīte                    
Rudzu maizīte, formas 100 5 1 42.5 204   0.15 0.13 0.45  
Rudzu maizīte klona 100 5.2 1.2 44.3 214          
Saldskābā maizīte 100 5.1 0.7 46.8 219   0.05      
Balta maizīte 100 7 0.7 49.9 240   0.1 0.07 0.67  
Sausiņi 100 7.5 4.4 69.7 357          
Baranciņas 100 8.9 1.1 66 317          

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
gaļas salāti , kāpostu sacepums , sviests , groks , saldais ,
Šodien vārda dienas svin:
Jana, Johanna, Hanna



Noderēs
Zemeņu kokteilis
Zemenes sasmalcina, pievieno uzvārītu atdzesētu kafijas krējumu, saldina pēc garšas, saputo. Pasniedzot kokteili glāzē var pievienot sacukurotas zemenes.
Vistas pusspārniņu šašliks.
Ņem glāzi, ielej tajā augu eļļu, tad pievieno visas minētās garšvielas un tomātu pastu, kārtīgi sajauc. Noskalo un notecina vistas
Skābētus kāpostus sagriež ar nerūsējošu nazi, pieber cukuru un samaisa ar krējumu.
Notīrītu galvu pārcērt uz pusēm, izņem smadzenes, notīrītas kājas sacērt un arī sānu vai pleca gabalu sadala sīkāk. Gaļu nomazgā,
Rīsus novāra ūdenī pusmīkstus un buljonā gluži mīkstus, bet tikai tā, lai graudi nesašķīstu; maisīt nedrīkst. Notīrītus teļa pieņus 3
Sviestā izkarsē miltus, pievieno pienu, sāli, ķimenes un sarīvētu sieru. Uzkarsē. Pasniedz siltu pie gaļas.
1/4 l piena uzliek aizvākotā traukā 1/4 st. vilkties ar garšvielām pavarda malā. Tad to uzvāra ar sāli un cukuru,

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Citronam noberž ar cukurgraudiem mizu, cukuru aplej ar auk­stu vīnu un citrona sulu un izšķīdina, caur astru sietiņu pielej ūdenī
Aukstā ūdenī nomazgātas kaltētas ābolu šķēles novāra mīkstas ar ūdeni un apelsīnu sulu, ābolu šķēles sašķīst nedrīkst. Tad ābolu šķēles izņem
 Rīsus noskalo vairākos ūdeņos, noplaucē ar verdošu ūdeni, uz­liek uz uguns ar aukstu ūdeni un stundu laika vāra, nemaisot, uz
Pienu vāra 10 min. ar cukuru un  noberztu citrona mizu, un kad piens atdzisis piejauc citronsulu, želatīnu, ko uzvāra ar
Paniņas sajauc ar cukuru un sakuļ putās, piejauc ar ūdenī uzvā­rītu želeju, citronsulu un citrona mizu. Šķidrumu iepilda ar aukstu

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180