Sadarbība
Šampūns pret matu izkrišanu
RichHenna Gold
i veikals TikaiTev

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Putraimu, miltu izstrādājumi - kaloriju daudzums

    Vielas 100gr   Vitamīni
Nosaukums Ēdamā daļa Olbaltum vielas Tauki Ogļhid. Kalorijas A B C D E
Putraimu un miltu izstrādājumi                    
Auzu pārslas 100 10.8 6 61.1 351   0.6 0.14 0.98  
Griķu putraimi 100 10.5 2.3 63.6 325   0.5 0.4 4.2  
Grūbas un miežu putraimi 100 7.5 1.1 69.2 325   0.3 0.1 2.5  
Mannas un kviešu 100 9.5 0.7 70.2 334   0.1 0.1    
Kukurūzas pārslas 100 12.6 1.2 69.1 346   0.16 0.08 1.6  
Rīsi 100 6.3 0.9 71.1 326     0.03 1.6  
Prosa 100 8.2 2.2 63.8 316          
Sago 100 6.8 0.2 82.7 369          
Makaronu izstrādājumi 100 9.3 0.8 70.9 336   0.15 0.04 1.1  
Maizīte                    
Rudzu maizīte, formas 100 5 1 42.5 204   0.15 0.13 0.45  
Rudzu maizīte klona 100 5.2 1.2 44.3 214          
Saldskābā maizīte 100 5.1 0.7 46.8 219   0.05      
Balta maizīte 100 7 0.7 49.9 240   0.1 0.07 0.67  
Sausiņi 100 7.5 4.4 69.7 357          
Baranciņas 100 8.9 1.1 66 317          

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
augļi , Kabaču , dzērveņu , jēra , Trauslā sviesta mīkla ,
Šodien vārda dienas svin:
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends



Noderēs
Mazas, jaunas baraviku cepurītes notīra no gružiem, katru cepurīti noslauka ar tīru, slapju drānu un sagriež sloksnītēs. Katliņā uzvāra cūku
Sēnes novāra, tad nolej lieko ūdeni, nospiež un sajauc ar sāli un cukuru, kā arī, rupji sagrieztieām dilēm un ķiplokiem.
Sarkanos tomātus nomazgā un sagriež plānās šķēlēs. Ziedu kāpostus, burkānus, puravus un baltās saknes (selerijas un pētersīļus) nomazgā, notīra un
 Marinēti tomāti
Veselus, maza izmēra, cietus, sarkanus tomātus nomazgā un sapilda burkās, liekot pa starpām sasmalcinātus garšaugus. 1l burkā var iepildīt 500
Tomāti ar gurķiem želejā. (ekonomiskā)
Dārzeņiem ir jābūt tīriem un pēc iespējas sausiem. Gurķus, tomātus, sīpolus sagriež plānās ripiņās. Tīrā, sausā 1 litra burkā ieber

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Vistas pusspārniņu šašliks.
Ņem glāzi, ielej tajā augu eļļu, tad pievieno visas minētās garšvielas un tomātu pastu, kārtīgi sajauc. Noskalo un notecina vistas

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180