Sadarbība
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Putnu gaļa - kaloriju un vitamīnu daudzums

    Vielas 100gr   Vitamīni
Nosaukums Ēdamā daļa Olbaltum vielas Tauki Ogļhid. Kalorijas A B C D E
Putnu gaļa                    
Tītars, 1. kat 67 11.5 9.5   136 0.12 0.04 0.05 4.7  
Tītars, 2. kat 64 13.3 5.1   102 0.12 0.04 0.05 4.7  
Vista, 1.kat 68 11.7 8.4   126 0.08 0.1 0.11 5.5  
Vista, 2.kat 64 12.1 4.5   91 0.08 0.1 0.11 5.5  
Cāļi, 1. kat 63 11 6.2   103 0.08 0.1 0.11 5.5  
Cāļi, 2. kat 59 11.1 2.4   68 0.08 0.1 0.11 5.5  
Zoss, 1. kat 71 8.4 26.1   277 0.19 0.14 0.13 4  
Zoss, 2. kat 66 10.3 12.3   154 0.19 0.14 0.13 4  
Pīle, 1. kat 65 6.2 32.4   327 0.17 0.21 0.12 3.7  
Pīle, 2. kat 61 9.2 12.5   154 0.17 0.21 0.12 3.7  
Meža pīle 53 12.1 1.7 0.3 67 0.17 0.21 0.12 3.7  

 

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
dārzeņu , Ievārijums , kāposti , cepta , mēle ,
Šodien vārda dienas svin:
Jana, Johanna, Hanna



Noderēs
Olas dzeltenumu ar cukuru un kakao pulveri saputo. Tad pievieno kviešu miltus un, nepārtraukti maisot, uzvārītu pienu. Pēc tam karsē,
Ar doto produktu daudzumu var piepildīt apmēram 3 litru burku. Kompota gatavošanai var lietot dažādas paradīzes ābolu šķirnes. Ieteicams lietot tādas
Gaļu nomazgā, sagriež gabaliņos. Ja gaļa liesa, katliņā izkausē taukvielas. Sagatavoto gaļu liek katlā, apcep brūnu, pievieno sasmalcinātus sīpolus, sacep
Vāra biezu miežu putraimu biezputru vai arī izlieto iepriekšējās ēdienu reizēs atlikušo(apmēram 200 g biezputras). Svietu vai margarīnu ar cukuru
Ūdeni sasilda līdz 30-35° temperatūrai, pievieno sakultas olas, izsijātus miltus un samaisa vienveidīgu mīklu. Mīklai ļauj stāvēt 25-30 minūtes, tad
Notīrītām un nomazgātām forelēm izver stipru diegu cauri astei virspus spurām, tad caur abām acīm, un diegu cieši aizsien, lai
Skābiem kāpostiem uzlej tik daudz ūdens, lai tie tikko būtu ar ūdeni apklāti, un virsū uzliek nomizotu sīpolu un četrās

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Citronam noberž ar cukurgraudiem mizu, cukuru aplej ar auk­stu vīnu un citrona sulu un izšķīdina, caur astru sietiņu pielej ūdenī
Aukstā ūdenī nomazgātas kaltētas ābolu šķēles novāra mīkstas ar ūdeni un apelsīnu sulu, ābolu šķēles sašķīst nedrīkst. Tad ābolu šķēles izņem
 Rīsus noskalo vairākos ūdeņos, noplaucē ar verdošu ūdeni, uz­liek uz uguns ar aukstu ūdeni un stundu laika vāra, nemaisot, uz
Pienu vāra 10 min. ar cukuru un  noberztu citrona mizu, un kad piens atdzisis piejauc citronsulu, želatīnu, ko uzvāra ar
Paniņas sajauc ar cukuru un sakuļ putās, piejauc ar ūdenī uzvā­rītu želeju, citronsulu un citrona mizu. Šķidrumu iepilda ar aukstu

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180