Sadarbība
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

gaļas subprodukti - kaloriju un vitamīnu daudzums

    Vielas 100gr   Vitamīni
Gaļas subprodukti Ēdamā daļa Olbaltum vielas Tauki Ogļhid. Kalorijas A B C D E
Cūkas gaļas subprodukti                    
Aknas 79 15.4 3.3 2.5 102 5.82 0.39 2.36 18.7  
Nieres 98 10.7 2.9   71 0.1 0.69 2 11  
Plaušas 92 11.5 3.1   76 0.1 0.09 2 11  
Sirds 91 11.6 2.7 0.5 75 0.1 0.09 1.12 6  
Smadzenes 87 6.6 7.8   100 0.1 0.18 0.25 6  
Liellopa gaļas subprodukti                    
Aknas 93 13.7 2.7 3.3 93 13.95 0.37 1.65 20  
Galva, bez mēles un smadzenēm 32 4.9 3.8   55 13.95 0.37 1.65 20  
Kauli 32 0.2 6.3   58 13.95 0.37 1.65 20  
Kaulu smadzenes 32 3.2 90   849 13.95 .037 1.65 20  
Mēle 92 10.6 10.4   140 0 0.2 0.25 4.6 0
Nieres 93 9.8 1.6   55 0.1 0.37 1.65 16  
Sirds 91 11.6 2.5 1 71 0 0.55 0.82 6.2 12.7
Tesmenis 100 10.4 12.9   163 0 0.55 0.82 6.2 12.7

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
šķiņķis , foreles , putra , ola , kabaču ,
Šodien vārda dienas svin:
Aļģirds, Orests, Oļģerts, Alģis



Noderēs
Sulīgus burkānus rūpīgi nomazgā, notīra, noskalo un sarīvē uz rupjas dārzeņu rīves skaidiņās. Labāk ņemt skābus ābolus, vislabāk Antonovkas šķirnes,
Gaļu sagriež gabaliņos, sakarsētā sviestā apcep, pievieno sagrieztus sīpolus, sacep, pievieno ķimenes, saspiestus ķiplokus un notīrītus, gabaliņos sagrieztus kartupeļus. Visu
Kartupeļu un sēņu zupa
Cauraugošu cūkas gaļu (svaigu, sālītu vai dūmotu) sagriež gabaliņos un apcep, pievieno sīpolus vai puravus, sagrieztas sēnes, tomātu biezeni un
Notīrītus un izasakotus anšovus saberž ar sviestu, stipri kuļ, un uzvāra aukstu buljonu ar iekultiem miltiem. Uz beigām klāt pielej
Sasmalcinātus sīpolu apcep, pievieno samaltu svaigu vai vārītu gaļu, skābu krējumu un samaisa. Sagatavoto gaļu liek veidnē kārtām ar sajauktiem,
Pagatavo kartupeļu biezeni tam pielej svaigu burkānu, tomātu vai biešu sulu. Sulas daudzums biezenī atkarīgs no sulas koncentrācijas un vēlamās
Putraimus noskalo, ar ūdeni vāra mīkstus, speķim nogriež ādu, sagriež četrstūrainos gabaliņos, 2 reizes ar verdošu ūdeni applaucē. piemaisa putraimiem.

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180