Sadarbība
Šampūns pret matu izkrišanu
RichHenna Gold
i veikals TikaiTev

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

gaļas subprodukti - kaloriju un vitamīnu daudzums

    Vielas 100gr   Vitamīni
Gaļas subprodukti Ēdamā daļa Olbaltum vielas Tauki Ogļhid. Kalorijas A B C D E
Cūkas gaļas subprodukti                    
Aknas 79 15.4 3.3 2.5 102 5.82 0.39 2.36 18.7  
Nieres 98 10.7 2.9   71 0.1 0.69 2 11  
Plaušas 92 11.5 3.1   76 0.1 0.09 2 11  
Sirds 91 11.6 2.7 0.5 75 0.1 0.09 1.12 6  
Smadzenes 87 6.6 7.8   100 0.1 0.18 0.25 6  
Liellopa gaļas subprodukti                    
Aknas 93 13.7 2.7 3.3 93 13.95 0.37 1.65 20  
Galva, bez mēles un smadzenēm 32 4.9 3.8   55 13.95 0.37 1.65 20  
Kauli 32 0.2 6.3   58 13.95 0.37 1.65 20  
Kaulu smadzenes 32 3.2 90   849 13.95 .037 1.65 20  
Mēle 92 10.6 10.4   140 0 0.2 0.25 4.6 0
Nieres 93 9.8 1.6   55 0.1 0.37 1.65 16  
Sirds 91 11.6 2.5 1 71 0 0.55 0.82 6.2 12.7
Tesmenis 100 10.4 12.9   163 0 0.55 0.82 6.2 12.7

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
želeja , boršč , Kartupeļu un burkānu , er , biezeņ ,
Šodien vārda dienas svin:
Anda, Andīna



Noderēs
Sēnes novāra, tad nolej lieko ūdeni, nospiež un sajauc ar sāli un cukuru, kā arī, rupji sagrieztieām dilēm un ķiplokiem.
Marinēti gurķi
Tīrās 3L burkās ievieto garšvielas (dilles, upeņu lapas, ķirsu lapas, mārutku sakni, piparus, ķiplokus), nomazgātiem gurķiem apgriež galiņus un pilda
Dzērvenes pārlasām, nomazgājam un notecinām līdz sausas. Liekam iekšā blenderī un kārtīgi blenderējam līdz ogas visas izšķīst. Iegūto saturu liekam trīslitru
Marinēti ķirbji
Ķirbi notīra, izgriež sēklas, sagriež tīkamos gabalos. Ņemam ūdeni un cukuru, kanēli, krustnagliņās un liekam katlā vārīties. Kad sīrups sāk
Nomizo sīpolus un smalki sagriež, tad notīra burkānus un sarīvē. Liek cepties eļļā uz pannas sākumā sīpolus, tad burkānus, apcep

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180