Sadarbība

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Gaļas izstrādājumi - Kaloriju un vitamīnu daudzums

    Vielas 100gr   Vitamīni
Gaļas Izstrādājumi Ēdamā daļa Olbaltum vielas Tauki Ogļhid. Kalorijas A B C D E
Izstrādājumi                    
Šķiņķis sautēts 76 10.9 25   277 0 0.53 0.14 2.9 0
Dūmotas cūkas ribiņas 78 6.6 44.7   433 0 0 0.09 2.9 0
Speķis, sālīts, dūmots 100 9 72 0 714 0 0 0.09 2.9 0
Iecienītā desa 98 11.3 25.7   285   0.33      
Tējas desa 98 10.1 10.6 1.1 144   0.33      
Sardeles 98 12.4 9.4 1.3 143   0.33      
Cīsiņi 98 10.3 17.9 0.4 200   0.33      
Aknu desa 96 6.9 19.5   211 0.05 0.26      
Asinsdesa 97 9.8 9.7 19.6 212 0.05 0.26      

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
klimpas , medījuma , gulas , kartupelu biezeni , cepti ,
Šodien vārda dienas svin:
Andis, Zeltīte



Noderēs
Pētersīļu dzimtene ir Grieķija. No seniem laikiem pazīstami kā vērtīgs ārstniecības augs. Pie mums pētersīļus kultivē kā garšas sakni. Mūsu republikā
Labi atdzesetam rūgušpienam pievieno medu un ar putu slotiņu saputo. Lej glāzēs un pasniedz.
Ar piedevām pagatavo gaišu pamatmērci, ko izberž caur sietiņu, aukstu vēl labi samaisa un nogaršina ar etiķi un garšvielām. Ja
Nomazgātus un noskalotus rīsus uzliek ar 1/2 l ūdens un l/2 l izkāsta gaļas buljona, 2 tējkar. sāls un 100
Līdaku nozvīņo. iztīra iekšas un nomazgā, vēderu pārgriež visā garumā, izņem visas asakas un sīkās asaciņas. Muguras daļu atstāj nepārgrieztu,
Maizes šķēles uzgrauzdē un apziež ar sardeļu sviestu, olas pārgriež uz pusēm, izrobo un liek maizes šķēlītēm vidū; tad vainaga
Liellopa kaulu buljonā liek noskalotas, salmiņos sagrieztas skābenes un spinātus, apceptas garšsaknes, sāli un vāra 15 - 20 minūtes. Tad

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180