Sadarbība
Remonta darbi
Dzīvokļa remonts
Mājas remonts
Remonta darbi

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Gaļa - kaloriju un vitamīnu daudzums

    Vielas 100gr   Vitamīni
Gaļa Ēdamā daļa Olbaltum vielas Tauki Ogļhid. Kalorijas A B C D E
Liellopa gaļa, svaiga gaļa, 1 kat. 79 12 7.8   122 0.01 0.08 0.13 3.3 0
Liellopa gaļa, saldēta, 1 kat. 74 11.9 7.8   121 0.01 0.08 0.13 3.3 0
Liellopa gaļa, svaiga gaļa, 1 kat. 74 13.2 2.6   78 0.01 0.08 0.13 3.3 0
Liellopa gaļa, saldēta, 2 kat 68 12.9 2   77 0.01 0.08 0.13 3.3 0
Liellopa gaļa, malta, 1 kat 100 17.7 3.6   106 0.01 0.08 0.13 3.3 0
Teļa gaļa, trekna, svaiga 66 10.6 4.7   87 0.01 0.15 0.16 4.1 0
Teļa gaļa, liesa, svaiga 66 11.1 0.3   48 0.01 0.15 0.16 4.1 0
Aitas gaļa, svaiga, 1. kat. 77 10.6 12.3   158 0 0.13 0.11 4.5 0
Aitas gaļa, saldēta, 1. kat. 72 10.7 12.3   158 0 0.13 0.11 4.5 0
Aitas gaļa, svaiga, 2. kat. 73 12.8 6.2   110 0 0.13 0.11 4.5 0
Aitas gaļa, saldēta, 2. kat 70 13.3 6.4   114 0 0.13 0.11 4.5 0
Cūkas gaļa, svaiga, trekna 88 10.8 31   333 0 0.13 0.11 4.5 0
Cūkas gaļa, saldēta, trekna 86 12 17.4   211 0 0.8 0.14 2.3 0
Cūkas gaļa, saldēta, liesa 85 12.2 17.9   216 0 0.8 0.14 2.3 0
Cūkas gaļa, malta 100 12.2 35.6   381 0 0.8 0.14 2.3 0
Truša gaļa 70 12.7 5.3   101   0.06 0.04 5.3 0
Zaķa gaļa 70 13.9 0.6 0.01 63   0.06 0.04 5.3 0
Brieža gaļa, vidēji trekna 88 14.1 4.9 0.8 104   0.06 0.04 5.3 0
Meža cūkas gaļa 85 16.1 1.8 0.3 84   0.06 0.04 5.3 0

 

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
zirņu , kiršu kompots , marrutki , Kartupeļu veltnis , irbe ,
Šodien vārda dienas svin:
Andis, Zeltīte



Noderēs
Zivju filejas sadala porciju gabalos. Pergamenta papīru sagriež tā, lai zivju gabaliņus tajā varētu labi ietīt, pārziež ar augu eļļu,
Pannā sakarsētās taukvielās ar karoti liek nelielas pankūkas un katrai cepšanas gaitā uzliek ripiņās sagrieztus cīsiņus. Pankūku apgriež uz otru
Teļa smadzenes nomērcē ūdenī un labi notīra, lai asiņainas plēvītes klāt nepaliktu, tad 5 min. vāra maz sālītā ūdenī, pēc
Izlobītus svaigus zirņus uzliek ar verdošu ūdeni un sāli, un kad tie mīksti izvārījušies, izberž caur sietiņu un sajauc biezeni
Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru putās, tad piejauc klāt olu sniegu, rumu un miltus. Pannā uzkarsē sviestu, iepilda apmēram pirkstu
Dzērvenes izlasa, noskalo, sašķaida un izspiež sulu, čagām pārlej ūdeni, uzvāra un izkāš. Šķidrumam pievieno cukuru, uzvāra, pievieno kartupeļu cieti
Sakarsētam saldam krējumam pieliek sviestu un iejavotus miltus, pēc tam krējumu uzvāra. Sparģeļus novārtā maz sālītā ūdenī mīkstus, sagriež apmēram

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180