Sadarbība

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Sīkdatnes

Sīkdatnes

Lai mūsu vietne pienācīgi darbotos, mēs dažreiz Jūsu ierīcē izvietojam sīkdatnes (cookies). Tāpat dara arī lielākā daļa lielo tīmekļa vietņu.

Kas ir sīkdatnes?

Sīkdatne ir neliela teksta datne, ko tīmekļa vietne saglabā Jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad jūs atverat šo vietni. Tā vietnei palīdz atcerēties Jūsu pieteikumvārdu un iestatījumus (piemēram, valodu, fontu izmēru,  attēlošanas iestatījumus, u.c.), ar kādiem esat izvēlējies vietni skatīt, lai katru reizi jums tie nebūtu jānorāda no jauna.

Kā mēs izmantojam sīkdatnes?

Sīkdatnes tiek izmantotas šādiem nolūkiem:

    lai personalizētu lapas saturu un reklāmas;
    lai sekotu apmeklētāju plūsmai;

Kā Jūs varat kontrolēt sīkdatnes?

Pēc vēlēšanās varat sīkdatnes kontrolēt un izdzēst. Plašāk lasiet šeit:
aboutcookies.org.

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
tēja , BARAVIKAS , PAPRIKA , marrutki , kartupelu biezeni ,
Šodien vārda dienas svin:
Aļģirds, Orests, Oļģerts, Alģis



Noderēs
Zemeņu tortei var izmantot dažādu mīklu: biskvīta, bezē, smilšu u.c. Zemeņu olu krēms.Pildījumam: 400 g zemeņu masas vai sulas, 1 L
Teļa gurnu nomazgā, atdala, noņem plēves, muskuļainos gabalus sagriež pret šķiedrām glītās šķēlēs, izdauza, uzkaisa sāli, iemērc miltos, sakultā olā,
Makaronus vāra liela ūdens daudzumā, pievienojot sāli, līdz tie mīksti. Tad uzlej uz sieta un ūdeni notecina. Dūmota speķi sagriež
Gaļas mīkstumam sagriež gabaliņos (20-30 g), liek sakarsētos taukos un apcep brūnus. Tad pārlej pannas atvārījumu vai buljonu, pievieno sagrieztus
Biezpienu samaļ 2 reizes gaļas mašīnā, pieliek sāli skābu krējumu un samaisa vijīgu, labi ziežamu masu. Baltmaizes vai rupjmaizes
Pusē verdoša piena izšķīdina gabalos salauztu šokolādi, tad pielej pārējo pienu, kam, vēl verdot, pievieno ar cukuru kultus olu dzeltenumus.
Nomizotus un sagrieztus kartupeļus un sīpolus uzliek ar tik daudz auksta ūdens, lai tie būtu pārklāti, izvāra mīkstus, saspiež, izberž

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180