« Iepriekšējā Saldās mērces Nākošā »

Sarkanvīna mērce

1/2 l ūdens, 65 g cukura, 1/4 citr. mizas, 2 nagliņas, kanēls, 32 g kartupeļmiltu 1/2 l sarkanvīna.

5—6 pers. Ūdeni uzvāra ar cukuru un vircēm, pieliek klāt vīnā vai ūdenī iejauktus kartupeļmiltus, uzvāra, pielej klāt uzsildītu vīnu un vēlreiz uzkarsē, bet vairs neuzvāra. Buljonu izkāš caur sietu un pasniedz galdā.

Pagatavosanas sarezgītība
Viegli
Kopējās izmaksas
Vidējas
Kaloriju līmenis
Vidējs
Pagatavošanas laiks
Vidējs
Pievienots: 2011-03-08
Recepte apskatīta: 3409


printer
Pievienoja: ķiplociņš

mailPievienot favoritiem
mailRokomendet draugam
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180