« Iepriekšējā Cepti gaļas ēdieni Nākošā »

Jēra ribiņas (karbonāde)

1 kg jēra karbonādes, 100 gr sviesta, 2 olas, nedaudz rīvmaizes, sāls.

Gaļu sacērt glītās šķēlēs 2 pirkstu biezumā, nedaudz izdauza, ribiņas atstāj klāt, iemērc sakultā olā, rīvmaizē, cep karstā sviestā, pasniedz ar ceptiem kartupeļiem. Karbonādi var cept bez rīvmaizes. Gaļu sacērt glītās šķēlītēs. 2 pirksta biezumā, drusku izdauza, ribiņu atstāj klāt, apsala, apceo abas puses brūnas karstā sviestā, pieliek krējumu, uzvāra, padod ar apceptiem kartupeļem un salātiem.

Pievienots: 2010-10-10
Recepte apskatīta: 2177


printer
Pievienoja: karumnieks

mailPievienot favoritiem
mailRokomendet draugam
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180