Sadarbība
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Sarunas
Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Mazi pīrādziņi no rauga mīklas
Kriksis: ļoti garšīgi
skatīt...

Omlete ar zaļumiem
Kriksis: Ļoti garšīgi
skatīt...

Cepumi, kūkas un tortes :: Plātsmaizes

Plātsmaizes

Abolu plātsmaize



Abolu plātsmaize

Rauga mīklu pagatavo tāpat kā pīrāgiem. Mīklu izveltnē uz cepešpannas, uzgriež margarīna piciņas, pārkaisa ar cukuru, kārto iepriekš nomizotus un sagrieztus ābolus. Tad pagatavo pārlejamo massu, ņem trauku un sakuļ olas ar krējumu, cukuru, vanilīnu un mazliet miltu, šo massu pārlej pāri plātsmaizei, pārkaisa ar cukuru un kanēlīti. Cep cepeškrāsni pie 175ºC apmēram 20 min. Lai labi garšo!


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
puķu kāposti , ar mizu vārīti kartupeļi , Nīlas , griķu , ķirbju salāti ,
Šodien vārda dienas svin:
Tālivaldis, Mareks



Noderēs
Kartupeļus, bietes ar mizu vāra mīkstus, nomizo, atdzesē un sagriež mazos kubveida gabaliņos sagriež pārējās rasola sastāvdaļas - izceptu, atdzesētu
Rasols vai Olivjē
Novāra kartupeļus ar mizu, nokāš, atdzesē, nomizo un sagriež apmēram 3-4mm kubiciņos. Novara olas (no vārīšanās sākuma 10-12 min) atdzesē
Liellopa gaļu kopā ar izmērcētu baltmaizi divas reizes gaļas mašīnā samaļ. Samaltai gaļai pievieno mazos gabaliņos sagrieztu speķi, sasmalcinātus sīpolus,
Gaļai nocērt mugurkaulu, ribas atstāj klāt, sagriež glītās šķēlēs 2 pirkstu platumā, izdauza, iemērc miltos, ar sāli sakultā olā, rīvmaizē,
Vārītu vistas gaļu atdala no kauliem un sagriež mazos gabaliņos. Ar mizu novārītus kartupeļus nomizo un sagriež kubveida gabaliņos. Zirņus



TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Laipni lūdzam, Vai jums nepieciešama steidzama Finanšu palīdzības personīgo mērķim vai jūsu biznesa vajadzībām? Te ir dažas labas ziņas par jums. Mēs
Miežu iesalu iemaisa ūdenī un notur vienu diennakti. Tad maisijumu pārlej vārāmā traukā un pievieno sāli un vāra apmēram 2

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3) Burkā

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180